Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een experimenteel festival in Nederland bracht 1.500 mensen samen

Hoewel Nederland opnieuw in de greep was van de Covit-19-epidemie, organiseerde de regering dit weekend op 20 en 21 maart een concert in de buurt van Amsterdam. Een evenement waartoe deelnemers toegang hebben door een test te presenteren PCR De keerzijde is dat het de haalbaarheid van dit soort inzameling voor de toekomst wil beoordelen.

Wanneer heb je voor het laatst gedanst voor een concert? Zo’n 1.500 Nederlanders kunnen deze vraag beantwoorden: Dit weekend niet. Op zaterdag 20 en zondag 21 maart werd in Biddinghuizen bij Amsterdam een ​​proeffestival georganiseerd. “Hoewel er in andere delen van het land gevangenschap is gebruikt vanwege Govt-19”, Neem contact op met de wet BBC In een verklaring. Dit was het evenement “Zevende en laatste test” Om de impact van grote bijeenkomsten van ambtenaren in Nederland te meten, Uitgebreide NL Keer :

Bezoekers worden van tevoren gescreend en sommigen moeten mogelijk aanvullende antigeentests ondergaan voordat ze de site betreden. Iedereen die positief test op Covit-19 wordt de toegang geweigerd. Degenen die naar het festival komen, worden vervolgens in drie groepen verdeeld en voorzien van een apparaat dat hun bewegingen en momenten van interactie met anderen registreert.

In het land zijn al zes van dit soort evenementen georganiseerd, waaronder een avond in de Gigo Dome in Amsterdam. Verwant Verdediger Begin maart : 1.300 mensen waren uitgenodigd “Vroeger dansen” DJ Collecties van Nederlandse kunstenaars zoals Sam Felt, Lady Bee, Sunny James & Ryan Marciano”.

Dit weekend riep het festival, dat twee dagen duurde en plaatsvond op een terrein van een themapark, echter vragen op. “Vorige week is het aantal Govt-19-zaken met 25% gestegen”, onderstreept BBC.

Maar degenen die kwamen dansen en genieten van de muziek week niet af van hun genoegens. “Wat doet het dan?” De verslaggever van de Britse zender voorstellen aan een festivalmeisje. “Het is een genoegen!” De jonge vrouw reageert met een extatische glimlach op haar lippen. Hetzelfde gevoel uitgedrukt door een andere deelnemer, geloofde hij “Zo blij dat ik weer kan feesten”.

Alleen, onderstreept BBC,,De verplichting om een ​​masker te dragen werd al snel vergeten door de deelnemers: velen van hen kozen ervoor om deze bescherming te verwijderen bij het bijwonen van concerten. “Als degenen die naar het festival gaan in de stemming zijn om te dansen en te feesten, vliegen de maskers over een tijdje weg”, Andreas Vos, epidemioloog op het festivalterrein, zegt. Hij herinnerde zich echter dat alle deelnemers negatief testten op Govit-19.

“Het is voor sommigen onethisch om deze jonge mensen als proefkonijnen te gebruiken”, zei hij. De verslaggever wijst naar hem. Wat de professor antwoordt: “Alle deelnemers zijn zich er terdege van bewust dat er een minimaal risico is, maar de eerste gegevens die we hebben wijzen erop dat er geen groter risico is dan thuisblijven.” Bovendien dringt Andreas Vos erop aan dat deze tests de gegevens zullen opleveren die nodig zijn om te heropenen: “Als we ons goed voorbereiden, kunnen we dingen veilig doen.”

Naarmate het festival nadert, wordt het voltooid BBC, Deze tests “Kan een rolmodel zijn voor andere landen”.

Melanie Cenowart