Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een enorme stroom verschijnt op mysterieuze wijze in Chili, wat zorgen baart

De autoriteiten startten een onderzoek om meer te weten te komen over deze mysterieuze afgrond die zich in de buurt van de huizen opende.

Het mysterie is compleet. Dit weekend verscheen er een enorme krater met een diameter van 25 meter en een diepte van minstens 200 meter in Tierra Amarilla, in het noorden van Chili.

Een even mysterieus als verontrustend fenomeen omdat de woningen slechts een paar honderd meter van de kloof verwijderd zijn. De Chileense autoriteiten kondigden de opening aan van een onderzoek om meer over dit mysterie te weten te komen.

Eerste rit…

Iemand lijkt een idee te hebben van wat de bron van deze enorme kloof zou kunnen zijn, en dat is de burgemeester van Tierra Amarilla, Cristóbal Zúñiga. Die laatste legt het uit aan de lokale radio DNA uit de kloof Gevormd op het eigendom van de grote mijnwerker Candelaria, in zijn eigen Alcaparrosa-mijn.

De burgemeester vervolgt: “We zijn elke dag getuige van sterke explosies, om 08.00 uur, 15.00 uur en 19.00 uur. Deze bevingen verwoestten onze huizen, onze straten en vandaag de dag de grond. We geloven dat er mijnbouwactiviteiten zijn onder de steden. Dit is nooit opgehelderd Het is aan de relevante autoriteiten om dit te controleren.” .

READ  Australië klaagt China aan voor het opleggen van tarieven op Australische wijnen