Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een artiest stierf tijdens een optreden op het Ambronay Barokfestival in Al Ain

Een artiest stierf tijdens een optreden op het Ambronay Barokfestival in Al Ain

We vernamen dat een Argentijnse kunstenaar op vrijdagavond 22 september 2023 stierf aan een hartaanval tijdens een optreden op het podium tijdens het Ambrunaye Barokfestival (AIN), waarbij de show werd onderbroken en het publiek werd geëvacueerd.Frans Informatiebureau (Frankrijk Persbureau) met brandweerlieden en organisatoren.

Een 54-jarige man, een bandlid op het podium, stierf nadat hij tijdens de show ziek werd. Dat heeft de brandweer- en reddingsdienst van het directoraat Al Ain zaterdag gezegd

Het publiek werd geëvacueerd

Het gaat om de Argentijnse bariton Alejandro Mirabeville, die al meerdere malen optrad in de Ambatial d’Ambronae. “Zijn plotselinge verdwijning laat ons in shock achter.” De directie van het Centrum voor Culturele Ontmoetingen Ambronai reageerde in een persbericht.

Het Cappella Mediterranea Ensemble en het Namen Kamerkoor stonden op het podium van het Ambronay-klooster onder leiding van de Argentijnse dirigent Leonardo García Alarcón, toen de kunstenaar zich onwel voelde. De show werd uitgezonden op France Télévisions op CultureboxFrankrijk Persbureau.

Hulpdiensten kwamen tussenbeide “Het publiek werd snel geëvacueerd en er werd ook een verzoek om mogelijke psychologische ondersteuning voor de band naar nummer 15 gestuurd.” Definieert Sdis.

Het Ambronay Festival, ieder jaar een van de belangrijkste Europese barokevenementen, houdt zijn 44e editieH Versie van 15 september tot 8 oktober.

READ  Philippe Lacho en Elodie Fontaine: "huwelijksaanzoek" en een tedere blik, een triomfantelijke terugkeer naar de Alpes d'Huez!