Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een 9-jarig meisje overleefde een zeldzame aanval van een bergleeuw

aanvallen poema Extreem zeldzaam. Een 9-jarig meisje kampeerde in de staat Washington, in het noordwesten Verenigde staatZe werd aangevallen door een van deze katten, vertelde ze aan haar oom die een kat op internet had losgelaten.

De aanval vond plaats op zaterdagochtend, toen Lilly ‘kampeerde met haar familie’ in het oostelijke deel van de staat, schreef haar oom Alex Mantsevich. crowdfundingsite GoFundMe.

Veel operaties en coma

“Ze werd per helikopter naar het ziekenhuis gebracht met meerdere verwondingen aan haar bovenlichaam en gezicht”, ze onderging verschillende operaties en kwam maandag uit een coma “wetend wat er met haar is gebeurd.”

Oom pleit voor financiële hulp, om de kosten te dekken Gezondheid In het bijzonder wordt ze vergezeld door foto’s van het meisje op haar ziekenhuisbed, haar gezicht bezaaid met grote wonden die eruitzien als ernstige schaafwonden. Volgens de Washington State Conservation Agency zijn sinds 1924 slechts 20 mensen aangevallen door bergleeuwen in deze wilde en bergachtige staat en zijn twee mensen omgekomen.

“sta op en antwoord”

Een van zijn woordvoerders vertelde een lokale tv-zender dat ze een onderzoek voeren om de omstandigheden van de aanval beter te begrijpen, en dat het karkas van het dier, dat is vrijgelaten door een persoon die ter plaatse is, met name zal worden geanalyseerd om mogelijke ziekten op te sporen .

Krachtige poema-aanvallen de katten Ook bekend als de poema en gevonden in Amerika, is het uiterst zeldzaam, maar de autoriteiten raden aan dat als dit gebeurt, je er alles aan moet doen om “wakker te blijven en weerstand te bieden”, en vooral niet te proberen te ontsnappen of te ontsnappen.

READ  Duitsland classificeert het VK als een "bloeiende regio"