Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

EA’s Dr Disrespect shadowban na te zijn verbannen op Twitch?

Tegen alle verwachtingen in, naast het permanente verbod op Twitch, minachting voor de dokter Hij beweerde dat het ook werd geblokkeerd door EA.

Terwijl theorieën de afgelopen maanden op het web bleven circuleren, bevestigde Dr. Disrespect dat hij niet alleen wist waarom hij van Twitch was verbannen, maar bovendien besloot Klaag het Amazon-streamingplatform aan.

“Er is een reden waarom ik er niet over praat, ik kan niet over deze dingen praten”, was aangekondigd. Veel mensen vragen: ‘Weet je waarom? “Ja, ik weet nu de reden. Ik ken hem nu al een aantal maanden“.

Instagram: drdisrespect / Twitch

Dr Disrespecta’s verbod op Twitch heeft veel inkt gelekt

Alleen, het lijkt erop dat het daar niet eindigt. Volgens youtubeur werd het niet alleen verbannen van het platform dat het bekend maakte, maar werd het ook geschaduwd door EA.

Dr. gebrek aan respect voor gelijkheid van Shadowban EA?

Tijdens zijn laatste YouTube-live beweerde Dr. Disrespect dat hij op de zwarte lijst stond van Electronic Arts.

“Ik sta op de EA-schaduwbanlijst. Hier, ik zal het zeggen, ik ben verbannen van EA “, Het is uit te leggen. “Ik sta op een lijst. Sinds het verbannen van de paarse slang hebben we achter de schermen veel succes gehad.

“We zijn in veel dingen zeer succesvol geweest, niet alleen in het oorspronkelijke contract”Het gebrek aan respect ging door en merkte het aanzienlijke inkomensverlies op dat volgde op zijn verandering van platform.

READ  Microsoft Surface Pro 8 gelekte hybride pc met 120Hz-scherm en Thunderbolt-poorten

Als dat waar is, betekent dit natuurlijk niet dat hij geen EA-games kan spelen. Het betekent eerder dat hij geen sponsoring of contracten meer met hen heeft.

Aangezien de YouTuber sinds de aankondiging van het proces regelmatig heeft gewezen op de moeilijkheden die hij heeft ondervonden sinds hij werd verbannen, kan zijn EA-schaduw binnenkort op tafel worden gelegd.

Wanneer de proef wordt uitgevoerd, moet er veel informatie worden onthuld, die de resterende grijze gebieden zal markeren.