Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Draw and Pools … een nieuwe schokregel voor de halve finales

Zaterdagavond, 21:05 uur, alle sterren stem Live terug komen
TF1 De halve finales beloven geweldig te worden. “We hebben besloten niet in onze comfortzone te blijven, we doorbreken graag onze gewoonten”, legt de producent van de koerier, Matthew Grelier, uit voor 20 minuten. En de aankondiging van de toepassing van een nieuw mechanisme om ze te scheiden
vijftien talenten in hardlopen.

“Een paar uur voor de show zal de sheriff, Maitre Simonin, een loterij trekken voor vijf kippen van drie talenten. De producent maakt duidelijk dat geen van de kandidaten of coaches, zelfs Nikos Aliagas niet, de samenstelling van deze kippen zal kennen. , die pas tijdens de live-uitzending wordt onthuld.

“spanning”

De drie zangers van de eerste kip openen de bal en volgen elkaar op het podium. Vervolgens zal het publiek, dat 100% van de besluitvormers zal zijn, verantwoordelijk zijn om te stemmen op wie zij de voorkeur geven. Het talent met de meeste stemmen kwalificeert zich voor de finale. En zo ook met de andere vier kippen.

Zo winnen vijf artiesten hun ticket voor de finale. Vervolgens wordt een tweede stemronde gelanceerd, zodat kijkers een van de tien niet-geschikte kandidaten kunnen kiezen. In totaal zullen zes talenten strijden om de trofee in de finale op 23 oktober.

“Er zal wat spanning zijn. Het is een beetje stressvol voor iedereen, ook voor ons in de productie, omdat we niet weten wat deze loting gaat opleveren. We werden geïnspireerd door sportcompetities en we wilden ergens naartoe gaan realistischer en realistischer”, bevestigt Mathieu Grelier.

READ  Jan Castex overweegt Sheila te impregneren om het imago van AstraZeneca te verbeteren

groter podium

Dit nieuwe mechanisme zal niet de enige nieuwigheid zijn op zaterdag. Het markeren van de halve finale, het geluid Het zal zijn nieuwe domein openen, het derde in zijn geschiedenis – het eerste in de eerste vier seizoenen.

“We starten een nieuwe cyclus”, zegt de producent. We hebben er vijf maanden aan gewerkt. We wilden de visuele iconen vernieuwen, we zouden dichter bij het concert zijn dan bij het tv-programma. »Het decor zal hoekiger zijn, meer ruimte laten voor schermen, video’s op de vloer kunnen uitzenden en meer verlichting hebben, wat meer speelruimte biedt voor het creëren van scenografie. Het podium wordt groter dan voorheen. En het publiek keert terug: 400 mensen wonen de halve finale op het plateau bij.