Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dragonflight Alpha: maximale snelheid van raciaal talent Dracthyr – World of Warcraft

Zoals Sunders vanavond in een bericht op de officiële forums aangeeft, zal het vliegende etnische talent worden gewijzigd in de volgende Alpha Closed-build van Drakenvlucht. De maximale snelheid wordt verlaagd van 930% naar 640%.

In Dragon Islands zijn alle karakters van alle rassen gelijk in hun bewegingen omdat elk van hen Drake van Dragon Islands kan oproepen. Dit is echter niet het geval in andere delen van het spel waar vliegende stands het belangrijkste vervoermiddel zijn. In de Eastern Kingdoms is de vliegsnelheid momenteel twee keer zo snel als de 410% epische vlucht. Dracthyrs hebben dus een drastisch voordeel ten opzichte van andere racekarakters tijdens niet-Dragon Island-inhoud, of het nu Chromie-speurtochten, oude invallen op zenders, huisdiergevechten, enz.

Vliegen is een belangrijk onderdeel van de identiteit van Dracthyr. Vanaf het begin van de ontwikkeling wisten de ontwikkelaars dat Dracthyrs op de een of andere manier zou moeten kunnen vliegen, hoewel de details pas later werden besloten. Maar vliegen is ook een rastalent, en dit was niet bedoeld als een enorme efficiëntie- of prestatieverbetering ten opzichte van andere rassen. Deze twee doelen zijn enigszins in conflict: vliegen leuk maken en de droom om een ​​vliegend wezen te zijn waarmaken, maar geen enkele race een enorm voordeel geven in de meeste delen van het spel.

Tijdens interne tests hebben de ontwikkelaars besloten dat deze versnellingswisseling het plezier van deze schakelmodus niet vermindert. Het besturingssysteem en de gameplay die het momentum en de uitdaging van het overwinnen van obstakels in stand houden, zijn er nog steeds, terwijl ook goed gebruik van Soar wordt beloond met de mogelijkheid om sneller te reizen dan epische vluchtsteunen. Dit vervult perfect beide doelen – Dracthyrs kunnen deelnemen aan de dynamische en meeslepende actie van de Dragonback’s reis, maar ze zijn niet in staat om het continent twee keer zo snel te doorkruisen als de andere personages.

READ  Sommige apps lossen op de achtergrond de onafhankelijkheid van iPhones op

Alpha-software maakt experimenteren, testen en leren mogelijk, en dit leidt vaak tot verandering. Aangezien Flight een vaardigheid is die altijd aanwezig zal zijn in Dracthyr Racing, vinden de ontwikkelaars het nodig om de topsnelheid te verlagen voor het welzijn van het spel op de lange termijn.