Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

DOCUMENT EUROPE 1 – “JBL” container waarmee auto’s in minder dan een minuut kunnen worden gestolen

DOCUMENT EUROPE 1 – “JBL” container waarmee auto’s in minder dan een minuut kunnen worden gestolen

William Mullen
is gewijzigd in

19:13, 14 oktober 2022

Autodieven concurreren op briljante wijze en omzeilen de antidiefstalapparatuur die door de fabrikanten is aangebracht… In minder dan een minuut hebben criminelen auto’s kunnen starten die als extreem veilig worden beschouwd dankzij een op internet verkochte bus waarmee is geknoeid.

Autodiefstalalarm van de laatste generatie. Een maand geleden arresteerden de gendarmes van Chaumes-en-Brie in Seine-et-Marne twee mensen omdat ze weigerden mee te werken. Volgens onze informatie reden ze in een Peugeot 2008 die gestolen was. Onderzoekers ontdekten op hun telefoons verschillende foto’s van onlangs gestolen voertuigen in de regio Parijs. In clichés deze vraag: “Begint bij JBL, dit?”.

“Europe 1-document”: de JBL-container die door de gendarmes in beslag is genomen.

Een signaal dat de chip in het oor van de gendarmes legt, want tijdens de zoektocht naar de auto ontdekten ze een draagbare Bluetooth-speaker van hetzelfde merk. Ze openen het en beseffen dat er mee geknoeid is. Binnenin wordt een elektronische snelstartschakelaar ontdekt. De gendarmes zoeken snel op internet en stuiten op een site die deze nep-headset voor 5.000 euro verkoopt.

Snelstartpakket

ondersteunen , Video geüpload in maart 2022 We zien het alarmerende gemak en de snelheid waarmee dieven voertuigen gaan bedienen.

JBL2

“Europe 1-document”: het telegram dat door de politie in beslag is genomen met de bus.

Sluit de luidspreker met de snelstartkit eenvoudig met een USB-kabel aan op het elektronische apparaat van uw voertuig om hem in slechts 40 seconden op te starten. Voertuigen die waarschijnlijk kwetsbaar zijn voor deze technologie zullen die van het merk Toyota en Lexus zijn, wijst hij de overtreders aan. De politie roept op tot waakzaamheid. Er werd zelfs een postbriefje naar de bataljons gestuurd.

READ  Italië beveelt de inbeslagname van 779 miljoen euro op beschuldiging van belastingontduiking