Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit item had nooit in het spel kunnen zitten, dit Final Fantasy-hoofdbestanddeel moet een heel ander doel hebben gehad!

Dit item had nooit in het spel kunnen zitten, dit Final Fantasy-hoofdbestanddeel moet een heel ander doel hebben gehad!

Spelnieuws Dit item had nooit in het spel kunnen zitten, dit Final Fantasy-hoofdbestanddeel moet een heel ander doel hebben gehad!

delen:


Iedereen heeft zijn favoriete Final Fantasy-game, en onder jullie zijn er ongetwijfeld sommigen die een Final Fantasy-titel hebben en toch was het nooit de bedoeling dat het hoofdthema als zodanig werd gecategoriseerd.

Nou, het escaleerde snel

Uitgebracht in 2001, Final Fantasy Voor alle spelers van die tijd op PlayStation 2: uitgerust met fantastische graphics, een boeiende wereld en een diepte die snel zijn waarde bewees, hier hebben we een van de meest iconische RPG's van zijn tijd. En dan, Wat kunnen we zeggen over de muziek, geschreven door Nobuo Uematsu, die simpelweg beroemd is.

Laatstgenoemde wordt beschouwd als een echte paus van de videogame-OST's en is sinds het begin een van de artistieke pijlers van de Final Fantasy-saga geweest. Hij heeft de meeste OST's ondertekend, aanvankelijk alleen voordat hij de compositie met andere componisten deelde.Van… Finale fantasie

wat dan ook, Het hoofdthema van het spel “To Zanarkland” komt van hem : Het deuntje dat nog steeds met nostalgie resoneert in de hoofden van veel fans. Voor nu het ongewone verhaal in kwestie hier Dit pad is zeer nauwkeurig, wat we hieronder zullen bespreken ter wille van figuur 1.

Nou, het escaleerde snel

Als ‘To Zanarkland’ voor velen legendarisch is (en dat is het ook), Je moet echter weten dat de muziek nooit bedoeld was als het hoofdthema van het spel. Tijdens een interview onthulde Uematsu het boek Genesis… en er is reden voor amusement:

Kortom, een Franse fluitist vroeg mij een lied te schrijven dat hij tijdens een concert kon spelen. Toen ik dit stukje schreef, vond ik het misschien wat te triest klinken voor een feestje, dus heb ik het even aan de kant gelegd.

Enige tijd later, toen ik muziek aan het componeren was voor FFX, raakte ik achterop toen de producers mij lastigvielen. Omdat dit stuk fluit dus nog nooit gebruikt was, heb ik het ze gewoon aangeboden. Ze luisterden ernaar en zeiden: “Ja, dat is geweldig!”

En zo werd het hoofdthema van Final Fantasy X geboren: We herinneren ons ook dat een paar jaar geleden een geremasterde collectie werd uitgebracht die de titel en het vervolg Final Fantasy X-2 combineerdePrijzen en successen om dit te ondersteunen. Genoeg om een ​​aantal goede herinneringen te activeren.

READ  Peter Molyneux kondigt zijn spel aan “op Albion-grond” en meer beloftes | Xbox One

Koop Final Fantasy X/X-2 HD Remaster op PS4 op Amazon

Koop Final Fantasy X/X-2 HD Remaster op Switch op Amazon

Over Final Fantasy X/X-2

Examen

Final Fantasy X/X-2 HD, mooier

de manier van spelen

Final Fantasy X/X-2 HD – Gratis duikgevechten

Spelnieuws

Finale fantasie

chronisch

Versus – Final Fantasy X/X-2 HD-remaster – PS3/PS4

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.