Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is waarom slimme mensen volgens deze studie in een puinhoop leven

Dit is waarom slimme mensen volgens deze studie in een puinhoop leven

Dat zou een chaos zijn Creativiteit teken overvol ofBovengemiddelde intelligentie ? Dat is tenminste wat de wetenschap suggereert. Inderdaad, veel studies ondersteunen deze stelling. Zo zullen mensen met een zeker onderscheidingsvermogen hun vervulling vinden in vorm van chaos. Met andere woorden, deze zelfde helden hebben geen tijd te verspillen aan opruimen als ze diep nadenken.

Dat tonen veel onderzoeken aan Slimme mensen Probeer niet de rest van de groep bij te houden. Integendeel, door hun acties kunnen ze zich vaak onderscheiden. Daarom leven velen van hen liever in chaos, omdat hierdoor nieuwe ideeën kunnen ontstaan. Geconfronteerd met deze overweging, is het moeilijk voor hen om dit te doen de regels verbuigen opgelegd door de autoriteit. In feite gaat intelligentie vaak gepaard met een vorm van onafhankelijkheid. Dus opruimen omdat de samenleving zegt dat het goed is, is niet voldoende om mensen te motiveren. Slim om hetzelfde patroon te volgen.

Chaos stimuleert creativiteit

Onderzoekers van de Universiteit van Minnesota hebben aangetoond dat een rommelig huis kan gebeuren Moedig creativiteit aan. Vervolgens vroegen ze verschillende deelnemers om nieuwe toepassingen voor pingpongballen te bedenken. Ze creëerden eerst twee groepen. De eerste ging naar Rommelige kamer De tweede bevindt zich in een goed ingerichte kamer. De eerste stand was: beide partijen hadden evenveel ideeën. De juryleden zorgden er echter voor dat de gedachten van mensen in detail werden beoordeeld.

De ideeën verkregen in de rommelige kamer werden beoordeeld als interessanter door onpartijdige deskundigen. De tweede stap is om de twee groepen naar hun respectievelijke kamers te sturen. Daarvoor vulden wetenschappers de kamer met nieuwe producten. De taak van de deelnemers? Selecteer een item in de kamer. De onderzoekers ontdekten dat de meeste mensen in de rommelige kamer ervoor kozen om terug te komen met een nieuw product. hun analyse? De turbulente omgeving stimuleert a Onconventioneel denken. Daarentegen kozen de meeste aanwezigen in de ingerichte zaal voor een bestaand product.

READ  Dit enzym kan de sleutel zijn tot ernstige vormen van Covid-19

Schoonmaken, een activiteit die slimme mensen als niet motiverend beschouwen

Slimmere mensen houden zich ook liever bezig met andere activiteiten dan opruimen. hun doel? hun vaardigheden aanscherpen. Dus ze overwegen het Huishoudelijk werk is meer tijdverspilling Gewoon een potentiële winst voor hun geest. Soms zijn ze zo gedreven door hun onderzoek en passie dat ze simpelweg vergeten om schoonmaken in hun routine op te nemen. Het is te de complexiteit van de taak wat hen motiveert. Opslag stelt hen dus niet in staat om de uitdaging aan te gaan waar ze dagelijks naar op zoek zijn.

Lees ook:

Een geest die zich niet richt op opslag in prioriteiten

Behalve dat het niet stimulerend is, brengt schoonmaken veel met zich mee Te veel verveling en eentonig als ze willen. Zeer creatieve mensen moeten een oprechte interesse in de taak vinden. Ze maken alleen schoon als dat nodig is. Omdat ze deze taak als ondankbaar beschouwen, profiteren ze van een tolerantiedrempel boven gemiddeld. Op zoek naar mentale stimulatie zullen denkende geesten prioriteit geven aan productiviteit en helaas vaak de rug toekeren aan activiteiten die als onbelangrijk worden beschouwd.

Ten slotte worden makers over het algemeen door hen bewoond placebo. Een persoonlijkheidskenmerk waardoor ze soms gek worden. Zo merken ze niet eens dat hun huis een grote schoonmaakbeurt nodig heeft. Relaties en eten gaan ook voorbij Het tweede plan Wanneer ze aan een nieuw creatief project beginnen. Als u zich in deze situaties bevindt, hoeft u zich geen zorgen te maken! Talrijke rapporten hebben aangetoond dat werkplekken voorAlbert EinsteinThomas EdisonW Steve Jobs Ze zijn heel losjes gerangschikt.

READ  Houden mannen echt van blondines?