Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is het ultieme apparaat voor gewichtsverlies, maar wees voorbereid om te worstelen

Het apparaatje verstopt je kaak en voorkomt simpelweg dat je gaat eten.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie hebben wereldwijd 1,9 miljard volwassenen overgewicht, terwijl 650 miljoen zwaarlijvig zijn. En hoewel er veel diëten zijn die u in recordtijd aanzienlijk gewichtsverlies beloven, zijn de verwachte resultaten niet per se gegarandeerd. Met het DentalSlim Controledieet zal het wonder gebeuren. Het apparaat pakt de belangrijkste oorzaak van gewichtstoename aan, en daar begint het allemaal… jouw mond !

6,36 kg minder in twee weken

Zoals gedetailleerd door de onderzoekers achter de oprichting ervan in het prestigieuze tijdschrift natuurHet apparaat dwingt je om je mond te houden. Het verstopt de kaak en voorkomt dat de drager zijn mond meer dan 2 mm opent, waardoor hij eenvoudig vloeistoffen kan inslikken, ademen en praten. niet meer.

Als het concept middeleeuws klinkt, werkt het duidelijk briljant. In een studie uitgevoerd in Dunedin, gerapporteerd in de studie, verloren deelnemers gemiddeld 6,36 kg binnen twee weken. Het is ook geen martelwerktuig: het wordt geïnstalleerd door een tandarts en de gebruikers kunnen het magnetische mechanisme in geval van nood uitschakelen, waardoor de normale werking van hun kaak wordt hersteld.

Stop schadelijk eetgedrag

In feite zou het meer gaan om het aanpassen van het voedingsgedrag van de dragers dan om het forceren ervan. “Het belangrijkste obstakel voor succesvol gewichtsverlies is het aanleren van nieuwe gewoonten en het een tijdje volhouden van een caloriearm dieet.” Paul Brunton, een onderzoeker aan de Universiteit van Otago in Nieuw-Zeeland, legt uit. “Het is een niet-chirurgisch, omkeerbaar, economisch en aantrekkelijk alternatief voor chirurgische ingrepen.”