Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Dit is een verzoek aan The Voice Kids”, “Op de ADN van de missie”, “C’est ondraaglijk, op internet met de jury van de verité”: de “Pop” -versie verdeelt internetgebruikers

“Dit is een verzoek aan The Voice Kids”, “Op de ADN van de missie”, “C’est ondraaglijk, op internet met de jury van de verité”: de “Pop” -versie verdeelt internetgebruikers

De show “Prodiges Pop” zorgde ervoor dat de netizens verdeeld waren. Schermafbeelding van Frankrijk 2

De kijkers kenden “Prodiges”, maar ontdekten op zaterdag 16 september “Prodiges Pop” op France 2. Net als bij de originele show was het Faustine Bollaert die deze musical presenteerde. De klassieker maakte tijdens deze avond echter plaats voor het hedendaagse. Op het programma voor dit verschil? Moderne jazz plus hedendaagse dans, elektrische gitaar, drums, viool en popzangers, met een vleugje rock. Dit alles begeleid door een orkest van zestig muzikanten en een koor.

Video – (Her)ontdekking van de sleutelmomenten uit het leven van Faustin Pollert:

In deze populaire versie bestond de jury uit choreograaf Blanca Lee, trompettist Ibrahim Maalouf en zanger Shimin Badi. Deze drie juryleden hadden de moeilijke taak om drie talenten uit vijf in hun categorie te selecteren (dansen, een instrument bespelen en ten slotte zingen) om ze naar de finale van “Prodiges Pop” te brengen. Deze 15 jonge wonderkinderen variëren in leeftijd van 9 tot 16 jaar oud.

“We zijn het DNA van de show kwijtgeraakt.”

Hoewel de originele show “Prodiges” zeer werd gewaardeerd door de Fransen, was de populaire versie ervan enigszins verdeeld onder internetgebruikers. Abonnees van X (voorheen Twitter) betreurden het DNA van de show. Voor hen hadden de vijf zangers op het podium kunnen meedoen aan The Voice, een TF1-show. “Helaas is de zangcategorie in Prodiges Pop niet erg interessant, deze lijkt erg op The Voice Kids”, klaagde een “Prodigies”-gebruiker. Tussen ‘verveling’ en ‘teleurstelling’ waren abonnees van sociale-medianetwerken niet overtuigd van dit verschil.

‘Het is ondraaglijk. Het lijkt erop dat het de jury verboden is de waarheid te vertellen.’

Andere internetgebruikers wezen op de opmerkingen van de juryleden. Voor hen waren Blanca Lee, Ibrahim Maalouf en Shimen Badi niet “eerlijk” genoeg met de jonge talenten. Voor hen was er niet genoeg diepgang en technische richting om vooruit te komen en te verbeteren.

READ  Helen Segara transformeert, slanker, onthult haar prachtige geheim van afslanken!

“Dit entertainment is erg goed”

Maar zelfs als de show ’s avonds wat kritiek kreeg op internet, vonden veel internetgebruikers “Prodiges Pop” nog steeds erg interessant, wat allemaal het “uitstekende” niveau van talenten bevestigt.

Aan het einde van deze eerste avond van ‘Prodiges Pop’ waren er nog maar negen talenten over. Kijkers kunnen de show bekijken en Faustin Pollert volgende week de grote finale van deze show vanuit France 2.

READ  'In de uitzending praten we er niet over': Pascale (op het eerste gezicht getrouwd) Geschokte Jessica, onverwachte onthullingen

Video – Wonderen: Faustin Pollert was diep ontroerd door het “moment van de waarheid” tussen de kandidaat en zijn kleine broertje