Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is de beroemde Franse zangeres die haar dochter is

Tijd voor nostalgie op TF1: de zender viert de 20e verjaardag van een van zijn populairste shows, Star Academy! Drie weken lang elke zaterdag wonen de kijkers een reünie bij tussen de voormalige genomineerden, die niet alleen komen om commentaar te leveren op de cultsequenties, maar ook om live te zingen. Een kans om de verbazingwekkende vooruitgang van Noluwen, Emma Dumas, Hussain en . te zien De andere sterleerlingen passeerden Dammarie-lès-Lys . Castle. In deze upgrade van seizoen 4 van zaterdag 13 november, Gekenmerkt door de overwinning van Gregory Lemarshall, Hij zal in de schijnwerpers staan. Zo zullen de volgers van de cult-hook Sandy Francois kunnen vinden. Sommigen kennen haar misschien niet, maar de laatste is de dochter van een zeer beroemde Franse zangeres. In feite is zijn vader niemand minder dan Jean-Pierre Francois, de vertaler van het cultstuk Je te survivrai!

Verre van zijn associatie met de Franse zangster te verbergen, had Sandy Francois al met laatstgenoemde live op tv gezongen. Trots op de carrière van zijn dochter, maakte de zanger in 2004 gebruik van de Star Academy-bonus om naast hem op de set te verschijnen. Toen was hij een voormalig voetballer voor Saint-Etienne Hij zong het lied Sang pour gezongen door Johnny Hallyday met zijn nakomelingen. Een prachtig emotioneel moment voor alle kijkers die avond voor hun scherm.

Na een fenomenaal succes dankzij zijn stuk Je te survivrai, Jean-Pierre Francois (…)

Lees hier meer op de site

The Brides-les-Bains Murders (Frankrijk 3): Wie is Patrick Catalivo?
Paul Walker: Zijn dochter Mead heeft een tumor, onthult haar lange strijd tegen de ziekte
Florent Manaudou: Een ontroerende aankondiging voor zijn vriendin op haar verjaardag
Meghan Markle en Harry: het koppel onthult het favoriete liedje van hun zoon Archie
Video Nolwenn Leroy: Waarom aarzelde je om te zingen ter ere van de slachtoffers van de aanslagen van 13 november

READ  Jeremy Frio op het podium: Laure Manudo speelt groepen met Laurie Tillman en Juan Arbelaiz