Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit bericht van Vita, haar tranen, die meer dan 350 duizend fans op Instagram van streek maakten

Zangeres Vita heeft zojuist haar Versus 2021-tour samen met Slimane afgerond. Ze stuurde op zondag 19 december een bericht naar haar fans op Instagram om hen het blijde nieuws aan te kondigen…

Vita, die in het zwart gekleed was, stuurde via haar Instagram-account een bericht naar veel van haar fans. De zangeres isoleerde zichzelf op de Versus Tour-tourbus in een duet met Solomon om haar boodschap op te nemen. ‘Ik had je dingen te vertellen.’ “Vanavond was Laatste datum van de Versus-tour in Zénith de Lilleuitgelegd in de preambule. Er was een ongelooflijke sfeer. Ik wil graag alle mensen bedanken die ons zijn komen bezoeken in concert (…) die er vanaf het begin voor me zijn geweest. Ik wist niet wat ik moest verwachten toen we aan dit avontuur begonnen. We hebben ongelooflijke dingen meegemaakt met Solomon. Het roept het enthousiasme van het publiek op, de intensiteit van uitwisselingen en emoties, maar soms ook ‘twijfel en extreme vermoeidheid’. “Ik denk niet dat ik op het podium zoveel heb gehuild als tijdens deze tour.”

Inderdaad een moeder van twee jonge kinderen

Na deze oprechte dank herinnerde de zangeres zich dat ze ook een vrouw, echtgenote en moeder was. Ze heeft twee jonge zonen, geboren in 2011 en 2014 met haar man Hisham bin Daoud. “Er is zoveel heen en weer, ik voelde me zo schuldig. Ik hoorde mijn zoon tegen mijn vader zeggen: ‘Ik denk dat we deze week meer oppas dan moeder hebben gezien.'” Je hebt me in mijn hart gestoken (…) Ik zal het beste voor het laatst bewaren, Ik heb dit mooie nieuws voor je verborgenE, sinds het begin van deze prachtige tour verwacht ik een kleine baby en ik ben erg blij om het je aan te kondigen. kan hopen. Hier heb ik lang op gewacht en wilde het heel graag met jullie delen. Daardoor waren er wat moeilijke tijden, maar we hebben volgehouden.”

Opschorting van de tour voor zes maanden

Vita moet haar optredens een half jaar schorsen voordat ze vanaf juni 2022 weer voor het publiek te zien is. Vanaf 1 juni staat ze samen met Slimane op het podium in Macon.

Zijn post, die zondag op Instagram werd geplaatst, werd in slechts 24 uur meer dan 350.000 keer bekeken en leidde tot een stroom van sympathieke reacties.

READ  Gims annuleert aankomend album Sexion d'Assaut en stopt met rappen