Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit bekende gezicht van kijkers keert terug naar France 2 in plaats van Michel Drucker

Het tv-uitzendingsvenster van terug naar school wordt steeds duidelijker, en als we al wisten dat Michel Drucker 2 zou verlaten om naar Frankrijk 3 te gaan, weten we nu de naam van zijn plaatsvervanger in de zondagmiddagbox.

We kennen zijn naam, maar we kennen zijn gezicht ook goed. De persoon die op zondagmiddag Michel Drucker in France 2 zal vervangen, is op het kleine scherm echt bekend, ook al heeft hij de antenne een paar jaar opgegeven.

In feite, zoals Parijs advertentie Deze dinsdag, 5 juli, is Frederic Lopez op Public Service Channel om elke week een show te hosten.

Meer details worden verwacht

De voormalige presentator van Rendez-vous In Unknown Land zal geen talkshow hosten, maar op dit moment is het moeilijk om meer te zeggen over wat voor soort show de presentator de leiding zal hebben, maar er staat een persconferentie gepland voor woensdag juli 6.

Als Frederic Lopez Michel Drucker zou vervangen, zouden fans van laatstgenoemde, de vaste gastheer van Vivement Dimanche, gerustgesteld kunnen zijn. Het zal aan het begin van het schooljaar in Frankrijk zijn 3 Met zijn legendarische presentatie. Deze wordt vanaf het begin van het schooljaar om 13.30 uur uitgezonden en moet “meer ruimte bieden voor humor”, legt de 80-jarige presentator uit.

READ  The Voice: hyperactief, slecht zitten, voeten in een fauteuil... Vianney ergert sommige netizens