Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze krachtige smartphone belooft een week autonomie dankzij de XXL-batterij

Nieuwe telefoon belooft autonomie… een week. Dit is Oukitel WP19. a smartphone dat bezit de batterij 21.000 mAh die we op geen enkel ander apparaat zien, legt hij uit Frandroid Dit is woensdag.

Het model kan zesendertig uur werken voor het afspelen van video en 123 uur (iets meer dan vijf dagen) voor het luisteren naar muziek, en een uur minder in de online-modus. In de standby-modus kan de smartphone 2252 uur blijven zonder uit te schakelen.

Kan als batterij worden gebruikt

De WP19 kan ook als batterij worden gebruikt en andere dingen van stroom voorzien, zoals een koptelefoon, een aangesloten horloge of zelfs een andere smartphone. Om de batterij op te laden, heeft de smartphone vier uur nodig met 27 W aan stroom. Een uur opladen staat gelijk aan een dag gebruik.

Qua specificaties wordt de Oukitel WP19 geleverd met 8 GB RAM en 256 GB uitbreidbare opslag. De hoofdbeeldsensor is 64 MP, de nachtsensor is 20 MP en de macrosensor is 2 MP. WP19 heeft de nieuwste Android 12, NFC en Bluetooth 5.0. Het apparaat wordt verkocht voor € 687,81 op AliExpress. Maar pas op, voor Franse consumenten komen de banden die hij gebruikt niet noodzakelijk overeen met Franse netwerken, punt Frandroid. Het zal op zijn zachtst gezegd even wennen zijn aan een solide ontwerp.

READ  Eerste proefrit live foto's + rij-impressies