Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze grote fout die alle automobilisten maken, verhoogt het brandstofverbruik!

Deze grote fout die alle automobilisten maken, verhoogt het brandstofverbruik!

Met de stijgende brandstofprijzen moeten we zelfs het maximale halen uit elke druppel brandstof die we in onze auto stoppen. Ontdek nu hoebrandstofbesparing Met een simpele knik. dus jij Dan bespaar je veel geld. Brandstofverbruik is een kritische factor bij het kopen van een auto. Iedereen is op zoek naar manieren om brandstof en dus geld te besparen. Hier is een aanbevolen procedure waarmee u dat kunt doen: Verminder uw verbruik.

Brandstof besparen met bandenspanning

Een van de meest voorkomende en gemakkelijkst op te lossen Bandenspanning. Een goede bandenspanning helpt de auto sneller te rijden. In de handleiding van uw voertuig staat de juiste druk en eventuele specifieke informatie die u nodig heeft. nee Bandenspanningscontrole Het kan je duur komen te staan. Veel chauffeurs reizen met onvoldoende luchtdruk. En dit is niet alleen een reëel gevaar op de weg, het verbruikt meer brandstof.

Een lagere spanning dan de door de fabrikant aanbevolen bandenspanning betekent dat de band sneller leegloopt en verslechtert. Door de rolweerstand rijdt de auto ook langzamer. Waardoor meer brandstof nodig is om het voertuig te verplaatsen. Het kan tot 10% meer brandstof kosten. Een band die niet goed is opgepompt, kan soms gevaarlijk worden, vooral op natte wegen, waar het risico op slippen veel groter wordt. Onvoldoende druk kan ertoe leiden dat de band leegloopt, van de velg vliegt of explodeert.

Andere geldbesparende tips

Goed onderhouden luchtfilter

Onnodig te zeggen dat een bestandgebruik airconditioning Vanuit de auto betekent minimaal brandstofverbruik. Daarom is het noodzakelijk om de meest economische manier te kennen om het te gebruiken. Het eerste waar u naar moet kijken, is de staat van het luchtfilter. Als het in slechte staat verkeert, nemen de prestaties van de motor af en Brandstofverbruik gaat omhoog.

Door een constante snelheid aan te houden bespaart u brandstof

bereiken Maximaal brandstofverbruikHet is absoluut noodzakelijk om af te zien van onregelmatig rijden. U moet met een constante snelheid rijden, zonder abrupt te accelereren, te remmen of te schakelen. Als u al deze voorzorgsmaatregelen in acht neemt, kunt u: Houd een constante snelheid aanwat het brandstofverbruik aanzienlijk vermindert.

READ  Terra Luna: $ 3 miljard aan Bitcoin ontbreekt in reserves

Zet de motor af tijdens lange stops

Inactiviteit heeft veel nadelen. In feite raakt de auto oververhit, verslechtert de motor na verloop van tijd en komt er een grote hoeveelheid brandstof vrij. Motor onderdelen Op bepaalde momenten kan het op de lange termijn kleine maar aanzienlijke besparingen opleveren. Om u te overtuigen, verbruikt een vertragende auto 0,5 l/u.

Brandstofmeter en cruisecontrol

Hiermee kunt u uw tempo aanhouden door cruisecontrol erop te activeren Houd een constante snelheid aan op lange reizen. Dit om minder brandstof te verbruiken. Als de cruisecontrol op hoge snelheid wordt geactiveerd, gaat de motor, om een ​​constante snelheid aan te houden, meer draaien. Dit gaat ten koste van het brandstofverbruik. Dus het is beter om te haasten als dat nodig is en Houd een constante snelheid aan.