Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze Franse film is sterker dan The Untouchables en What We Did to God en behaalt groot succes op de eerste dag in de bioscoop

Deze Franse film is sterker dan The Untouchables en What We Did to God en behaalt groot succes op de eerste dag in de bioscoop

Cultuur nieuws Deze Franse film is sterker dan The Untouchables en What We Did to God en behaalt groot succes op de eerste dag in de bioscoop

delen:


Deze Franse komedie kent een geweldige start op de eerste dag van release en is erin geslaagd de strijd aan te gaan met twee giganten van het genre.

Historisch begin

De bioscoop zit dit voorjaar in de lift en er worden momenteel veel hitfilms vertoond. Maar de verrassing van deze mei is Frans: Een beetje extrade eerste film geregisseerd door cabaretier Artus en uitgebracht op 1 mei, registreerde 280.000 bezoekers tijdens de eerste speeldag volgens boxofficepro. Een recordstart voor een Franse komedie terwijl de film beter presteerde dan De verschoppelingen En Wat hebben wij de goede Heer aangedaan?de twee reuzen die op de eerste dag van hun release bijna 200.000 toeschouwers trokken.

Abonneer je op kanaal +

Franse komedie van het jaar?

Na zo’n start kunnen we alleen maar hopen dat deze film het tempo de komende weken kan vasthouden. Vergelijken met De verschoppelingen En Wat hebben wij de goede Heer aangedaan? Het is leuk, maar laten we niet vergeten dat de twee films echte mijlpalen bereikten met respectievelijk 19,4 miljoen en 12,3 miljoen kijkers. Een zeldzame prestatie, zeker sinds de pandemie.

Wat gezegd werd, Een beetje extra Hij lijkt over alle kwaliteiten te beschikken die nodig zijn om te slagen. De film, die het verhaal vertelt van de ontsnapping van twee misdadigers die gedwongen zijn hun toevlucht te zoeken in een zomerkamp voor jongeren met een handicap, heeft duidelijk de bewondering van het publiek gewonnen. Op AlloCiné kreeg de film een ​​gemiddelde publiekswaardering van 4,3/5 uit 856 recensies. Ook de pers prees deze film.Grappig en aangrijpend“Dus wij zullen het pad volgen Een beetje extra voorzichtig.

READ  Belangrijkste doelgroepen: 'Eyjafjallajökull' op TF1, junior leader met 3,3 miljoen, maar gevolgd door France 2 - 'Capital' op M6 vóór France 3-serie - Arte bijna 1 miljoen

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.