Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze foto van Liz Truss voor de kist van Elizabeth II is echt iconisch

Deze foto van Liz Truss voor de kist van Elizabeth II is echt iconisch

Jacob King/AFP Sergeant at Arms of the House of Commons, Ogbana Awett (links), de Britse premier Liz Truss (midden) en leider van de belangrijkste oppositiepartij van Groot-Brittannië, Labour Party Keir Starmer (rechts) wonen een mis bij om de kist van koningin Elizabeth II in Westminster Hall te ontvangen , in het Palace of Westminster In Londen wordt op 14 september 2022 de kist van koningin Elizabeth II in het land te ruste gelegd. Koningin Elizabeth II van Westminster zal van woensdag tot een paar uur voor haar begrafenis op maandag in het Palace of Westminster liggen, met enorme rijen naast haar kist om hun respect te betuigen. (Foto door Jacob King/Paul/AFP)

Jacob King/AFP

Liz Truss (midden), hier woont ze een religieuze dienst bij om de kist van koningin Elizabeth II te ontvangen in Westminster Hall, in het Palace of Westminster in Londen, op 14 september 2022.

VK – Het was duidelijk dat Liz Truss en Keir Starmer op de uitnodigingslijst stonden Westminster Hall Woensdag 14 september, ter ere koningin Elizabeth II Toen zijn kist arriveerde.

Britse premier De Labour-leider voegde zich bij de rouwenden bij een herdenkingsdienst ter nagedachtenis aan de koningin.

Op sociale media doken de twee politici ook op om een ​​bizarre foto te maken, waarop ze te zien waren met hun gezichten privé voor haar gesloten Doodskist van de koningintot het punt om een ​​meme te worden op sociale netwerken, Zoals blijkt uit onderstaande tweets.

“Liz Truss en Keir Starmer op automatische piloot”

“Alert: de lichamen van Liz Truss en Keir Starmer zijn in beslag genomen door buitenlandse keizers…”

“Zelfs Keir Starmer is geschokt door de toestand van Liz Truss. Een vreemde en gevaarlijke vrouw!”

“Naarmate de energiecrisis verergert, sluiten Liz Truss en Keir Starmer hun deuren om gas te besparen”

De begrafenis van koningin Elizabeth II vindt plaats op maandag 19 september in Westminster Abbey in het hart van Londen.

READ  Philip Echebest "verliest de leiding" in het midden van de show: de werkelijk verbazingwekkende videosequentie!

Het biedt plaats aan maximaal 2.200 personen. Aan Britse kant zijn er natuurlijk leden van de koninklijke familie, premier Liz Truss, voormalige premiers, andere grote politieke figuren en een paar andere VIP’s.

Zie ook op HuffPost :