Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze ‘enscenering’ irriteert Top Chef-fans

Deze ‘enscenering’ irriteert Top Chef-fans

De kwartfinales van Top Chef werden op woensdag 19 mei afgesloten op de M6. Als fans van het culinaire programma hun ongeduld verliezen om het vonnis te ontdekken, irriteert één detail hen vooral … ze vragen zich zelfs af of het “Top Chef” of “Koh-Lanta” was.

Wat woensdag 19 mei Een nieuwe aflevering van “Top Chef” werd uitgezonden op de M6. Toeschouwers gooiden hun speeksel terug op de gerechten die waren klaargemaakt door de vier nog steeds concurrerende kandidaten. Mohamed, Sarah, Matthias en Pierre verdubbelden hun inspanningen om de tweede pass veilig te stellen om door te gaan naar de halve finale.TopchefsDe avond was dus de belangrijkste en meest bepalende voor de laatste twee avonturiers, aangezien ze allemaal in één keer vastzaten. Voor het eerste evenement plande M6 grote dingen. Chef-kok Lionel Giroud deed het. De reis om de vier sollicitanten te vragen en te sublimeren het zeewier – een bijzonder gecompliceerde uitdaging voor de culinaire hobbyist deze.

Koh Lanta of topchef?

Maar Sarah, Mohamed, Pierre en Matthias waren geschokt door een verrassing. Hun familieleden schreven hen een brief, lazen die voor en gingen zelfs met hen mee in keukens.TopchefsDe emotionele waterval die veel tranen omvatte … Zo hadden Sarah, Pierre en Mohamed de vreugde hun moeders te vinden die hen tijdens deze eerste beproeving hadden gesteund. Matthias kreeg van zijn kant een telefoontje met zijn vader die vanwege de coronavirus-pandemie niet naar de set kon gaan. Als de komst van familieleden meestal binnen isTopchefsDit is een van de meest gehate afleveringen van fans. Bovendien vroegen veel netizens zich af … is het ‘Koh Lanta“of”TopchefsEen hoop Twitto’s hebben de kookshow vergeleken met het hoofdprogramma van TF1, vooral wanneer avonturiers in tranen uitbarsten tijdens het lezen van de berichten van hun familieleden tijdens hun comforttest …

READ  Het geschreeuw van Baptiste Giacconi tijdens de Fort Boyard-test ergert netizens

Fusie tussen TF1 en M6

Netizens hebben plezier bij het praten over de combinatie van TF1 en M6, die voor hen echt begint. E-mail van familieleden is een kenmerk van “Koh LantaMaar ook voorTopchefs“… Ze lijken het echter niet leuk te vinden.

“Het stoort me.”

In ieder geval is deze aflevering, geplaatst onder het teken van emotie, verre van unaniem onder Twitter-abonnees. Voor hen deze sequenties.Vervelend“En de”niet nodig“Liefhebbers van kookprogramma’s willen meer en minder koken.”tranenSommigen gaan zelfs zo ver dat ze de letters vinden die kunnen worden gelezen!onstabiel“Een ding is zeker: ze waren niet aardig voor het programma.

Communicatieve passie

Aan de andere kant waren sommige Twitter-vogels ontvankelijker toen ze zagen dat de vier kandidaten actie ondernamen toen ze hun dierbaren vonden. Sommigen werden zelfs in het hart geschoten en sommige tranen liepen achter hun schermen.

Gelukkig, nadat Sarah zich had gekwalificeerd voor de halve finale, herstelden de andere drie favorieten zich snel. Voor de tweede ronde had de dirigent van het orkest Stephanie Lou Kelick het tweede seizoen van “Topchefs“In 2011, dat lanceerde een uitdaging voor degenen met dezelfde droom als zij: de erwten eren. Een verzoek dat de drie mannen verbaasde, maar ze niet voor alles deed schudden. Uiteindelijk kreeg Matthias zijn plaats voor de volgende etappe. . Dus Mohamed en Pierre stonden tegenover elkaar. In dit geval “SchietenEn het oordeel viel op de tweesterrenkok. De derde halve finale bereikte dit seizoen 12 van “Senior Chefs” Hij is Mohammed!

READ  Française des Jeux valt aan omdat hij denkt dat hij minder kans heeft om de EuroMillions te winnen

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: