Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze 16 hosts onthullen hun nationaliteiten (video)

Deze 16 hosts onthullen hun nationaliteiten (video)

Vliegtuig van Emirates halverwege de vlucht – Foto door kamilpetran / Adobe Stock

Emirates Airlines, met hoofdkantoor in Dubai, is een van de meest prestigieuze luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Sinds de oprichting in 1985 belichaamt het bedrijf luxe en moderniteit.

Het is momenteel de grootste luchtvaartmaatschappij in de VAE en het Midden-Oosten. Emirates stelt echter geen beperkingen aan de herkomst van haar medewerkers.

De luchtvaartmaatschappij overschreed onlangs de grens van 20.000 bemanningsleden, een bemanning met meer dan honderd nationaliteiten van over de hele wereld.

Er zijn 160 nationaliteiten in de VAE

Ons getalenteerde team heeft meer dan 160 Nationaliteiten », verklaart de luchtvaartmaatschappij op haar officiële website, en het wordt meteen logischer als je de kans krijgt om het van dichtbij te zien.

Onlangs verscheen er een filmpje op de Facebookpagina Liefhebbers van Emiraten Toont de diversiteit van Emirates-werknemers. In de clip verzamelen de presentatoren zich rond een grote tafel en dragen trots hun bedrijfsuniformen.

Elegant pak, rode hoed en symbolische lippenstift, alle stewardessen van de luchtvaartmaatschappij zijn erg mooi.

Georgië, Azerbeidzjan, Thailand, Indonesië, Ierland, Frankrijk, Tunesië, Australië, Verenigde Staten, Rusland, Moldavië, Oekraïne, Servië, Brazilië “, zeggen ze één voor één, met een oogverblindende glimlach op hun lippen. Dit is kort video Hij werd in enkele dagen ruim 96.000 keer bekeken en heeft ruim 7.600 internetgebruikers gecharmeerd. In totaal zijn er 16 bemanningsleden van 14 nationaliteiten.

Het moet gezegd worden dat vooral de stewardessen van Emirates in de kijker staan. Tijdens hun opleiding besteden deze jonge vrouwen “ Een volledige dag om ze te trainen in het dragen van uniformen en make-up. We zullen ze de typische make-up laten zien die ze elke dag zouden moeten dragen », onthult Marilee Vermaak, specialist in het trainen van cabinepersoneel bij Emirates Airlines, aan het magazine Grazia.

READ  Negen doden en 40 gewonden bij explosie hotel Havana

Emirates: een mondiaal team dat blijft groeien

Momenteel heeft de luchtvaartmaatschappij ruim 20.800 bemanningsleden die 130 talen spreken, en in Dubai gevestigde medewerkers die volgens rapporten een kosmopolitische levensstijl belichamen. Aeroflap. Maar daar stopt Emirates niet.

Het bedrijf is van plan zijn gelederen uit te breiden. In 2022 werden er wervingsevenementen gehouden in 340 steden op 6 continenten, en in de komende maanden staan ​​er nog meer wervingsevenementen gepland.

Emirates Airlines roept op tot gendergelijkheid onder haar medewerkers, zo staat op haar website: “ Voor het vierde jaar op rij publiceert Emirates Airlines de Gender Equality Index 2022 “.

Cabinepersoneel kan genieten van concurrerende, belastingvrije salarissen en bonussen, gemeubileerde accommodatie, medische zorg, levensverzekeringsdekking, grondafhandelingskosten, hotelaccommodatie, jaarlijks verlof en zelfs een wasservice, naast andere voordelen.

Het bedrijf is ook op zoek naar ervaren gezagvoerders voor Airbus A380-vliegtuigen. Emirates blijft haar vloot van widebody-vliegtuigen uitbreiden en lanceert een oproep tot het indienen van aanvragen.

Ervaren leiders zullen zich kunnen aansluiten” Kapitein met directe toegang » Om met de Airbus A380-vloot te vliegen. De nieuwkomers zullen zich voegen bij de 1.515 A380-piloten die met trots de totale vloot van 260 vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij besturen. Lucht tijdschrift.

Over hetzelfde onderwerp

Reizen in Dubai: Top 3 tips van stewardessen van Emirates

CDG Airport – Parijs: Emirates A380 stijgt op, maar de details wekken de interesse van internetgebruikers (video)