Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Denitsa Ikonomova plaatst een bericht dat veel zegt na de video van Rayane Bensetti en Camille Lellouche

Denitsa Ikonomova plaatst een bericht dat veel zegt na de video van Rayane Bensetti en Camille Lellouche

Begin april werd een gevaarlijke video van Ryan Pensetti gelekt op sociale netwerken. Daarin pochte de acteur van Tamara’s saga op “rookverzekering”, een andere naam voor cannabis. Er was ook komiek Camille Lelouch Full Mouth, Wie was een erg gelovige​ We kunnen hem horen zeggen in het korte fragment: “Ik bezit toch wat”. Als de volgorde zo schokkend is, komt dat vooral omdat de fans van de twee helden zich niet bewust waren van hun nabijheid. Zelfs de meesten zouden dat denken Voormalige kandidaat voor Dancing with the Stars Ze had een relatie met Denitsa Economova. Omdat ze allebei deelnamen aan de hoofdshow van TF1, zijn ze niet alleen gekomen. Nog een paar maanden geleden Ze waren samen op vakantie in Marokko​ Daarom waren netizens, zelfs als ze geen enkele relatie formaliseerden, ervan overtuigd dat ze meer waren dan alleen vrienden.

Sinds het schandaal uitbrak, zijn alle ogen gericht op Denitsa Economova. Maar de laatste, die zijn privacy graag wilde beschermen, heeft nog niet rechtstreeks over dit onderwerp gesproken. In plaats daarvan plaatste ze op vrijdag 16 april een mysterieus bericht, dat veel lijkt te zeggen over haar gemoedstoestand. Gefilmd op de set van de show Samen met Terence Telle of Keen’VIk schreef het volgende bericht: “Ik lach.” Allemaal met een emoji (…)

Lees hier meer op de site

Foto van de dood van prins Philip: onthulde een ontroerende, niet-gepubliceerde momentopname van Kate Middleton
Foto: Kevin Goidge en Carla Morrow Scheiden? Clichés die fans geruststellen
Spanningen in de video tussen Magali en Karen Vergeet de woorden niet: de zangeres steekt haar woede niet onder stoelen of banken
Foto van de moeder van Anushka Delon: deze schattige momentopname van haar ‘kleine man van het leven’
De foto baart Alexia Morey (geheim verhaal): het onthult de naam en het gezicht van haar zoon

READ  Het lot van het schandaal van de gravin du Barry in Cannes op 16 mei, in de film Maïwenn: A Visit to Versailles