Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deconfinement: zal het daar op 19 mei goed weer zijn?

Aan de overkant Matricon generatiemeteoroloog

De tweede fase van de ontmanteling begint op woensdag 19 mei met de heropening van gesloten instellingen: winkels, culturele ruimtes en amfitheaters. Zal het weer die dag goed zijn? Elementen van reactie …

Vanaf woensdag 19 mei gaan de terrassen van cafés, bars en restaurants, maar ook bioscopen, musea, theaters en auditoria weer open die het zittende publiek verwelkomen. Sinds 30 maart zijn ook de winkels gesloten.

Deze tweede stap wordt omkaderd door maatregelen die specifiek zijn voor elke sector van de activiteit. Bijeenkomsten van meer dan tien personen (tot nu toe zes personen) worden verboden en de avondklok wordt verplaatst naar 21.00 uur. Het is dan nodig om te wachten tot 9 juni en dan 30 juni om deze maatregelen verder te versoepelen.

Ontvangstweer op 19 mei, met regio’s die meer geluk hebben dan andere

Als u de viering buitenshuis heeft gepland, zijn er enkele zorgen over enkele lunchbuien tussen Hauts-de-France, de Grand Est, Bourgogne-Franche-Comté en Rhône-Alpes. Tel daarbij het risico op van een westelijke wind van 50 km / u en een temperatuur van 12-15 graden Celsius, het wordt niet heet en om te profiteren van deze eerste dag van ontdekte vrijheid, moet je niet vergeten warme kleding te dragen. !

Van Normandië tot het bekken van Parijs tot de Auvergne, de lucht zal ’s middags erg schokkerig zijn, maar je riskeert aanvankelijk geen zware regenval. En dan in de namiddag wint de opruiming de dag en de vroege avond belooft wat leuk te worden, minder winderig, maar erg cool.

READ  Denk er niet meer over na: geld maakt gelukkig

Van Bretagne tot Nieuw-Aquitaine, u profiteert tijdens de lunch van een prachtige opruiming. Het gevoel zal zo leuk zijn op het balkon in Nieuw-Aquitaine bij 20 ° C! Als u zich toevallig op de stranden van Aquitaine bevindt, heeft u een voordeel!

In de buurt van de Middellandse Zee zal de zon je vergezellen tijdens deze dag van desintegratie met 20 tot 24 ° C in de middag. Maar u zult uw locatie op buitenterrassen moeten kiezen om er optimaal van te profiteren! Mistral zal de sport zelfs spelen met flushes die soms 80 km / u benaderen aan de kust tussen Marseille en Toulon!