Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De weg van de Red Panthers naar het WK Hockey eindigt: ze verliezen van Nederland in de kwartfinales

De Red Panthers slaagden er niet in de landskampioen te verslaan. Ze begonnen slecht aan de kwartfinale en twijfelden pas aan het einde van de wedstrijd. Terug naar het spel.

x 1

Er was geen enkele manier meer om ook maar de minste fan het Wagner Stadion in te krijgen: honderden Belgian Red Panthers zouden volledig zijn verstikt door nog eens 9.500 Orange-fans. Een factor waar spelers geen rekening mee moeten houden: de sfeer is al voor de aftrap verschrikkelijk en verschrikkelijk oneerlijk.

De bal ging heel snel door de Nederlandse sticks, waardoor Brassore eigenlijk zijn vaardigheid in positioneren kon tonen. De eerste vijf minuten werden doorgebracht in de Belgische helft: twee keer redde Boufrez de ingangen van de Albers-cirkel aan de rechterkant. In de achtste minuut kreeg Matla een afstandsschot en probeerde zich om te draaien om een ​​backhand te lanceren, maar met Brassor in de benen was het moeilijk om een ​​schot te maken dat uiteindelijk in de wolken belandde. In de lange hoek begroette Struijk de eerste computer van de wedstrijd en zette Jansen oplettend de beenkappen bij Sotgiu aan. Diezelfde Struijk bevond zich een minuut later aan de andere kant van het veld voor de eerste intocht in het Belgische circuit: de Belgische poging werd gemakkelijk afgeslagen. In de 12e minuut profiteerde Balingian bijna van een dribbel in de lokale verdediging om de achterlijn te verstoren. En op de counter stond Verschuer alleen voor de Belgische doelman, maar Sotgo pakte de bal van de stick van de Nederlandse spits: briljant. Op de veertiende trok Verschoot zich terug op het zijbord. Na 30 seconden viel het doelpunt met een afbuiging van Lorink op de service van Eva de Guede (1-0). Misschien deden de Nederlanders wel het hardst…

READ  Selectie Kameroen, met 9 spelers uit Ligue 1

Vraag 2

Eenmaal herstart legde De Mot de bal vrijwillig neer en kreeg de scheidsrechter een risicovolle PC. Jansen vond de hoef van D’Hooghe schoon. De Nederlanders verdringen de bal door de Belgen in elke hoek van het veld te laten rennen. Op de 18e kreeg de oranje de derde pc: Matla vond de Belgische keepershandschoen. Na 20 seconden, de vierde computer: Stuur Matla wijd. Voor nu een gezond uitje voor de lokale bevolking; Red Panthers reageren alleen in zeldzame gevallen. Net als in de 22e minuut, het toneel van de tweede intrede op het Belgische circuit. In de 23e minuut stuurde Nelen de bal naar De Mot die door de (zeer) lange Nederlandse vleugelverdediger eenvoudig teruggeduwd werd. Op 24-jarige leeftijd pakte Albers een bal die de Hooghe van het stokje afvuurde. Op 25-jarige leeftijd passeerde Vanden Buri de Mott die de bal niet afketste. Op 27-jarige leeftijd worstelde Versavel als de duivel om de bal voor de keeper te sturen: niemand ving hem op. De Belgen kwamen uiteindelijk uit de halve baan. Engelbert verdiende het om een ​​minuut in de eerste helft nog beter op het circuit te komen. De eerste helft was dus grotendeels in het voordeel van de Nederlanders maar wisten uiteindelijk maar één keer te scoren. Een beetje voor hen, goed voor de luipaarden die de schade hebben beperkt.

Vraag 3

Het begin van de tweede helft met het vervolg van de aanval schoot oranje Jansen binnen. Het spel werd een beetje chaotisch en minder intens, met een paar Nederlandse fouten zoals deze accepteerde de computer gemakkelijk in de 37e minuut: Vanden Borre vroeg niet veel en bond met een vlakke slaap afgebogen door Guernier’s toverstok. -1) Pas dan horen we de Belgische fans in een verbijsterd stadion. Dit doelpunt wekte niet Albers die een schot in de wolken stuurde (30) of Vershor die ondanks veel inspanning bovenaan de cirkel werd geblokkeerd. Ondermijning van de actie die de Portugezen, die het hockeyspel enigszins hadden verloren, van streek maakten. De Panthers zijn eindelijk wakker geworden met meer geavanceerd hockey.

READ  Nederland-coach Frank de Boer ziet België als favoriet boven zijn team

Vraag 4

Het laatste kwartier begon met amper twee minuten toen Moyes van links overreed en schoot, maar net over doel. Toen kwam de rampzalige 48e minuut: dezelfde speler betrad de cirkel vanaf de achterlijn terwijl ze de Belgische verdediging controleerde en, ondanks dat ze uit balans was en aan het einde van haar run, de bal terugduwde. D’Hooghe’s hoef, verkeerd gericht, bepaalt een ander traject voor de bal, doel (2-1): Deze brok is het keerpunt aan het einde van het spel. De Nederlandse druk ging door terwijl de Panthers probeerden te reageren. In de 55e en 5e PC werd hij door Matla naar de wolken gestuurd. De Belgen gingen steeds harder drukken maar vielen voor Oranje die langzaamaan voelde dat de kwalificatie eraan kwam. Na de reeks was er altijd een vorentrekker onderweg. Op 57-jarige leeftijd mag D’Hooghe zijn positie bedanken voor het afweren van een schot van Moes. Op 58 zwaaide De Goede Gerniers op 23 meter: PC. Hij duwde terug, toen een Nederlandse voet en een vierde Belgische computer. De eerste uitzending liep vertraging op en het beroep van Brasseur faalde daarna. De Nederlanders schreeuwden en gaven de laatste seconden op; Het was niet gemakkelijk en de recente Belgische aanslagen baarden hen veel zorgen.

Dus België werd uitgeschakeld in de kwartfinales, een eervolle ronde die weinig smaak zal achterlaten, vooral tegen Australië, maar toch veelbelovend. Aan de andere kant is Nederland dat we vanavond zagen nog geen kampioen.

Holland : Koenig. Kooel, Leunink, de Waard, Albers, Welten, Matla, Sandrs, Nunnink, van Geffen, van Laarhoven, daarna Moes, Keetels, Verschoor, de Goede, Plonissen, Jansen
België : Sotgo. Boufres, Brassor, Vanden-Bure, Helliwirt; Nelen, Struijk, Vandermeiren; Englebert, ’t Serstevens, Ballenghien, daarna Rasir, Gerniers, Versavel, Leclef, De Mot, Breyne, D’Hooghe (16e plaats)

READ  The Blues dagen Japan uit in kwartfinales Nations League

de recensent : mevrouw E. Presnky (ARG) en A. Newman (Australië)

groene kaart : 24 Albors, 31 Moise, 32 Strwick, 37 Engelbert

gele kaart :/

Doelstellingen : 15 Lorenc (1-0), 38 Gernier op pc (1-1), 48 Moyes (2-1)

strafcorner : Nederland 0/6, België ¼