Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De volgende game van Ninja Theory (Hellblade 2) wordt geverifieerd door Xbox – Nieuws

De volgende game van Ninja Theory (Hellblade 2) wordt geverifieerd door Xbox – Nieuws

Dom Matthews gaf zich over Windows Centraal Over de moeilijkheden bij het ontwerpen van videogames in de huidige sociale en economische context, en vooral over de toekomst van zijn studio. Het maken van meer communicatie is noodzakelijk, aangezien de boodschap gepubliceerd Op de officiële Twitter/X van Ninja Theory, de dag vóór de lancering van de game Hellblade IIHet leek een uiting van laatste verlangens. Matthews verklaarde duidelijk dat Xbox niet van plan is Ninja Theory te sluiten, en dat de Britse studio momenteel aan twee projecten werkt: een niet bekendgemaakt project (geverifieerd door Xbox) en bevestigt dat Project: Mara nog in de pijplijn zit.

Senua Saga: Hellblade 2 Er was eens, Project: Mara altijd

Dit is dus de kans voor Ninja Theory om uit de vergetelheid te komen Project: MaraHun experimentele horrorspel werd in 2020 onthuld… en vliegt sinds 2021 onder de radar. In lijn met… Inzichtproject“,”Een ambitieuze combinatie van technologie, game-ontwerp en klinische neurowetenschappen, samengebracht om strategieën te ontwikkelen om psychische stoornissen te verlichten – ontwikkeld door Ninja Theory in samenwerking met professor Paul Fletcher van de Universiteit van Cambridge“, de authentieke geloofsbelijdenis in wat de ninjatheorie wil dat het is, Mara Het wil een technische demo zijn, en een soort hybride tussen PT en Silent Hill 4: The Room, waarbij de avatar in een hyperrealistisch appartement wordt geplaatst, om horror en afdaling in waanzin beter te simuleren.

Als Dom Matthews er alles aan doet om het publiek gerust te stellen, kunnen we alleen maar denken dat de goedkeuring van het project niet betekent dat het ook werkelijkheid zal worden. zoals dat, “Er zijn geen plannen om de studio te sluiten“, betekent niet dat de studio op de wat langere termijn geen personeelsinkrimpingen zal ondergaan. We blijven dus ondanks dit communicatieproces bezorgd over de toekomst van Ninja Theory.

READ  15 dagen gratis games uit de Epic Games Store: een toekomstige FPS-demo voor dag 13