Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De vete tussen Ines Rigg en Natasha St-Pierre in Dancing with the Stars: waar zijn hun relaties vandaag?  De cabaretier vertelt over de sfeer achter de schermen

De vete tussen Ines Rigg en Natasha St-Pierre in Dancing with the Stars: waar zijn hun relaties vandaag? De cabaretier vertelt over de sfeer achter de schermen

De rest volgt na de aankondiging

Sinds de openbaring Parijse In maart 2024, Ines Reg In de schijnwerpers. De krant meldde dat de komiek genomineerd was voor seizoen 13 van Dansen met de sterren Op TF1 was er onenigheid met Natasha St-Pierre.

Een gewelddadige botsing tussen Ines Rieg en Natasha St-Pierre

Dit gebeurde backstage in de repetitiestudio's van de show in Malakoff (Hauts-de-Seine). Er brak een gewelddadige ruzie uit tussen de twee artiesten en het bleek dat de Canadese zangeres een rechtszaak had aangespannen tegen haar concurrent. Haar danspartner, Anthony Collette, deed dat ook.

Op hun Instagram-accounts presenteerden Ines Rieg en Natasha St-Pierre een radicaal tegenovergestelde versie van de feiten. De eerste werd ziek tijdens het filmen DallasGast was Jean-Pierre Foucault Boerderij omgeving op woensdag 17 april in Europe 1. Ze kon niet ontsnappen aan een vraag over de spanningen die seizoen 13 van de Camille Combal-competitie op TF1 blijven schudden.

Ines Rieg verbreekt de stilte op Europa 1: “Je liet me schrikken…”

De cabaretier die deel zal uitmaken van de jury Masker zanger Vanaf vrijdag 3 mei op TF1 realiseert hij zich dat deze controverses zijn reis op aarde er niet eenvoudiger op hebben gemaakt. “Ben je bang dat het je carrière schaadt, dat je een deel van het publiek verliest, of een rotzooi maakt op de set? Dansen met de sterren ?' vroeg Jean-Pierre Foucault.

Niet in termen van mijn carrière, het maakt me niet bang. Het raakte me, maakte me bang en raakte me, maar meer in relatie tot de woorden die werden gebruikt. Maar vandaag ben ik kalm en gerustgesteld, alles gaat goed. Meningsverschillen tussen collega's, nou ja, ze komen voortdurend voor (…) Ik ben heel kalm, ik zeg tegen mezelf dat het een voorbijgaande hobby is. Ik had dit moeten weten…’, antwoordde de kandidaat Dallas 2024.

Jean-Pierre Foucault benadrukte dat het belangrijkste was om beide kampen te sussen. Waarop Ines Rigg bevestigde: “Wij zijn aan beide kanten kalm. Dat is alles, het is allemaal voorbij!“.”En wat er dan gaat gebeuren, is wat er gaat gebeuren in de zin van: gaat het de stemmen beïnvloeden? Nu zitten we in een oorlogsdelirium… We zullen zien en ik wil niet dat er een delirium komt: is er een team Natasha of Ennis? Er was een kleine ruzie en Nu zien we elkaar in de gangen, zeggen hallo en lachen naar elkaar!“, voegde ze eraan toe.

READ  Het was 2023: Amandine Petit is hot in een heel korte jurk, een beroemd supermodel met een enorme hoed