Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amri (Koh Lanta, Immune Hunters) reageert op het advies om Leia te herenigen en te elimineren

Amri (Koh Lanta, Immune Hunters) reageert op het advies om Leia te herenigen en te elimineren

Dramatische ontwikkeling in Koh Lanta, Immuunjagers ! Op dinsdag 16 april werd Leah door de herenigde stam uit het oude Matukad-team geëlimineerd, ondanks dat ze niet de meeste stemmen tegen haar kreeg. In werkelijkheid, Ossian, die door de Reds werd weggestemd, werd beschermd dankzij Amery's immuniteitshalsband. Deze laatste besloot de kandidaat voor het directeurschap van een vastgoedbedrijf te beschermen en met geel unaniem te stemmen tegen degene die op de vierde dag van het avontuur arriveerde. Een echte meesterzet voor Voormalig wereldkampioen boksen Hierdoor kon zijn stam verbonden raken met de Reds terwijl ze in de minderheid waren, zelfs na Ricky's vertrek vorige week. Kadasi-leider communiceert met Tele Loisir.

Al Amri (Koh Lanta, Immuunjagers) Hij heeft er vertrouwen in dat hij Leah kan elimineren: ‘We waren het niet allemaal eens’

Entertainment op afstand : Aan het begin van de aflevering is het voormalige gele team groter dan het voormalige rode team. In welke gemoedstoestand verkeer jij?
Al Amri:
Mijn doel was eigenlijk om de hanger die ik vond goed te gebruiken terwijl ik het doelgeel van de Reds beschermde. Ik wilde als team spelen en de stam zo ver mogelijk brengen. Ik geloofde het omdat het mijn aard is om altijd vooruit te proberen, maar natuurlijk maakten we ons zorgen. Het was eigenlijk best grappig omdat Ik was de meest nerveuze van het gele team Ook al had ik een ketting!

De rest staat onder deze advertentie

Vertel andere gal dat u gal heeft Uitwisseling met Léa over een mogelijke bijeenkomst. Wat hebben jullie jezelf verteld?
We waren in het bos en ik herinner me dat Leah bij Cecile was. We raakten aan de praat, eerst alleen wij drieën en Cecil. We spraken over wat we hadden meegemaakt in onze twee teams, en beetje bij beetje stelde Leah mij voor dat we in de toekomst samen verder konden gaan, maar niet onmiddellijk.

READ  "Het kasteel van mijn moeder": de kleinzoon van Marcel Pagnol werd al snel beroofd van het Château de la Buzyn

Denk je dat ze eerlijk was?
Ja, toen we Leah kozen om naar Ambassadors te gaan, hadden we het gevoel dat ze een beetje gemarginaliseerd werd in haar team. Ik ging ervan uit dat ze niet het gevoel had dat ze bij de Reds paste en probeerde elke mogelijke oplossing te zien. Chatten met mij was er één van.

U heeft er nog steeds voor gekozen om tegen te stemmen in de raad…
Ik praat erover met mijn teamgenoten, ik vertel hen dat ik dit gesprek met Leah heb gehad en dat ze naar mijn mening openstaat voor discussies daarna, en dat we haar mogelijk voor ons kunnen winnen. We waren het er niet allemaal mee eens, maar uiteindelijk hebben we besloten om tegen te stemmen Hij houdt zichzelf voor dat de Reds die mogelijkheid nooit zouden overwegen. Ik heb er geen spijt van, want het idee was om van de rode wijnen af ​​te komen, ongeacht welke van hen, om verder te gaan en ons om zes uur te verlaten.

De rest staat onder deze advertentie

Al Amri (Koh Lanta, Immuunjagers) en analyseert de reactie van David na het advies: “Het was meer een slechte spelerskant die naar voren kwam!

Wat was de aanleiding om Ossian in de raad te redden?
In eerste instantie wilde ik een jongen beschermen. Ik was ervan overtuigd dat de Reds Sebastian, Aurelian of mij zouden uitschakelen, omdat ze niet wisten dat ik de ketting had. Het is heel moeilijk omdat we informatie van rechts en links proberen te krijgen, maar ze zijn zo gesloten voor discussie. Beetje bij beetje wint het idee aan populariteit en ik heb de indruk dat stemmen op een jongen te groot is. Ik zeg tegen mezelf dat het meisje misschien in gevaar is en ik heb de intuïtie om Ossian te beschermen. Ik heb in het leven altijd op mijn instinct vertrouwd, wat mij goed van pas is gekomen in mijn carrière als atleet op hoog niveau.

READ  “Het ontvangen van al deze liefde van de Fransen is de grootste overwinning” voor Riad en Louison

Hoe voelde je je toen je alle stemmen tegen Ossian zag?
Dat was leuk! Ik zeg tegen mezelf dat mijn ketting erg nuttig was. David zegt dat Reed ons de informatie heeft gegeven, en dat is ook hoe hij zich voelt. Ik denk dat het van de slechte spelerskant komt. Ik wilde het wel, maar het was ook echt mijn instinct en geluk. Ik was zo trots dat ik mijn team kon helpen met mijn hanger. Op dat moment zei ik tegen mezelf dat het mogelijk was de situatie om te keren.

De rest staat onder deze advertentie