Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De trend voor Chomini is bevestigd, Monaco kijkt nu al uit naar zijn opvolging!

De elfde wereld is begonnen Uitgesloten: Kalidou Koulibaly’s “Little Brother” interview!

Aurélien Tchouaméni bij Real Madrid raast! Monaco en Merengue staan ​​op het punt om een ​​akkoord te bereiken van € 100 miljoen, inclusief bonus. In dit geval dreigt een nederlaag voor Paris Saint-Germain, zoals bevestigd door Sabre Desfarges, ondanks het aandringen van Kylian Mbappé bij zijn landgenoot.

Mario Cortegana, van zijn kant, voegt eraan toe dat Jurgen Klopp persoonlijk een reis naar Monaco maakte om indruk te maken op de speler, maar deze laatste wilde alleen maar naar het Witte Huis.

Drie namen waarop Monaco mikt om hem te vervangen?

Ondertussen merkte Sabre Desfarges op dat de FIM, die zich realiseerde dat het zijn Franse international niet zou kunnen behouden, al op zoek was gegaan naar zijn opvolger. Er worden drie namen gevolgd. Daar vinden we vooral Yves Bissoma (Brighton) maar ook Amadou Onana (Lille) die in het vizier van veel Europese clubs staat. De identiteit van het derde doelwit is niet gefilterd.

samenvatten

De richting is al bevestigd voor Aurelien Chuamini terwijl Monaco al op zoek is naar zijn opvolger. De Franse international zou Real Madrid al hebben benaderd, terwijl ASM drie namen zou targeten om hem te vervangen.