Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De tegenaanval van de advocaat van de acteur

ster advocaat piraten van de Caraïben Het kamp van Amber Heard reageert op een verzoek om het proces te annuleren nadat het vernam dat een van de zeven juryleden niet aan het proces mocht deelnemen.

Een nieuwe ontwikkeling in De zaak van Deep gehoord. Vrijdag vroegen de advocaten van Amber Heard om de smaadzaak tussen het voormalige koppel te verwerpen nadat ze hadden vernomen dat een van de zeven juryleden niet was opgeroepen om deel te nemen.

Maandag ging het kamp van Johnny Depp in de tegenaanval door de nadruk te leggen op de noodzaak om de regel te handhaven, volgens Amerikaanse media die verscheidenheid En de Wekelijks amusement. Advocaten van de ster beweren dat de actrice op de hoogte was van de situatie.

Volgens hen heeft ze geen enkel bewijs geleverd dat deze situatie hem rechtstreeks schade heeft toegebracht: “Het vonnis is verkregen op basis van onweerlegbaar bewijs, in overeenstemming met de wet en dit mag niet worden ontdoken. Mr. Deeb vraagt ​​de rechtbank om het te ontkennen.” Hij vroeg om een ​​nieuw proces, en dat is volkomen triviaal.”

In een vrijdag vrijgegeven document veroordelen de advocaten van Amber Heard de aanwezigheid van een slecht jurylid tijdens het proces. Ze hadden in hun ogen iemand die de plaats zou hebben ingenomen van een ander lid van hun familie met dezelfde naam. Wat hun relatie is, is nog niet duidelijk.

“Zoals de rechtbank het erover eens zal zijn, is het bijzonder verontrustend dat een persoon die niet in een jury is benoemd ondanks alles toch moet deelnemen – vooral in een zaak als deze”, schreven de advocaten van Amber Heard in een document. Begrenzing.

beroofd van het recht op een eerlijk proces

Volgens de advocaat van de actrice, Eileen Breedhoft, is haar cliënt het recht op een eerlijk proces ontnomen en eist ze een nieuw proces. Advocaat Ik heb vorige week al een annulering aangevraagdmet het argument dat het bewijs tegen Amber Heard ongegrond is.

READ  Britney Spears verzoekt om vervanging van haar voogdij door een onafhankelijke accountant

Eileen Breedhoft had eind juni laten weten dat haar cliënt in beroep zou willen gaan. De dag nadat het vonnis was uitgesproken, merkte ze op dat de actrice “absoluut niet” $ 10 miljoen aan compensatie aan Johnny Depp kan betalen.

Juryleden bevalen Amber Heard aanvankelijk om haar ex-man $ 15 miljoen aan schadevergoeding te betalen tot $ 10,35 miljoen Vanwege een lokale wet die beperkingen oplegt aan punitieve schadevergoedingen.

Johnny Depp viel Amber Heard aan In laster in verband met een column die je hebt gepost Washington Post In 2018. Ster piraten van de Caraïben Hij eiste $ 50 miljoen schadevergoeding, in de overtuiging dat dit platform zijn carrière en reputatie vernietigde.