Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De sterren van “The Bridgerton Chronicles” herenigd in Londen voor seizoen drie

De sterren van “The Bridgerton Chronicles” herenigd in Londen voor seizoen drie

De sterren van Netflix's The Bridgertons Chronicles verzamelden zich in Claridge's Hotel in Londen voor de vertoning van seizoen drie. Het streamingplatform onthulde ondertussen de eerste trailer van de serie, die zich afspeelt achter de schermen van de Londense high society door de pen van Lady Whistledown.

Uitzending ValentijnsdagDit fragment belicht het duo gevormd door Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton), wiens liefdesverhaal de kern zal vormen van dit derde seizoen.

De rest volgt na deze aankondiging

Seizoen 3 in twee delen

De acteurs poseerden woensdag als duo, voordat ze werden vergezeld door de rest van de cast: Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury) en Martins Imangbe (Wil Mondrich). Beroemde producer Shonda Rhimes, bekend van Grey's Anatomy and Scandal, is afgebeeld met scenarioschrijver Jess Brownell.

De rest volgt na deze aankondiging

Het eerste seizoen – dat de liefde van Daphne Bridgerton en de hertog van Hastings volgde – was een groot succes. Het tweede seizoen concentreerde zich op Anthony Bridgerton, de oudste van de familie, een burggraaf die vastbesloten was te trouwen… Een spin-off-aflevering over de jeugd van koningin Charlotte werd ook uitgezonden in mei 2023.

De eerste vier afleveringen van seizoen 3 worden op 16 mei onthuld op Netflix. Het vervolg wordt op 13 juni verwacht.

De rest volgt na deze aankondiging