Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De soundtrack is uitgelekt en de corruptie van het jaar is onthuld

De meest verwachte film van het jaar, Spider-Man: Er is geen ruimte voor thuis De kern van veel theorieën. Na twee veelbelovende trailers is het tijd om de soundtrack te laten lekken en de grootste buit van het jaar te onthullen.

Ultieme gids

Na de serie WandaVisionEn loki En wat als…?Het is de beurt aan de film Spider-Man: Er is geen ruimte voor thuis Het multiversum verkennen, in MCU-fase 4. Verwacht op 15 december, De derde film Spider Man Met Tom Holland zal hij zien hoe Spider-Man het opneemt tegen verschillende schurken uit andere universums : Le Buffon Vert, ovl. Octopus, Electrol Homme Sable.

Sinds een aantal maanden, Sommige geruchten zeggen dat Tobey Maguire en Andrew Garfield, die Peter Parker respectvol portretteerde in de trilogie Spider Man door Sam Raimi en in tweeluik De geweldige Spider ManEn in de film zijn Spider-Man: Er is geen ruimte voor thuis. Geruchten zijn altijd ontkend door belangrijke belanghebbenden, zonder dat dergelijke verklaringen het publiek ontmoedigen. Tot nu, Internetgebruikers lieten het zien Beide acteurs zijn digitaal gewist uit de laatste trailer.

Het kan echter zijn dat een recent lek nogmaals, en dit is definitief, het bestaan ​​van eerdere incarnaties van Spider-Man bevestigt. In feite, Soundtrack Spider-Man: Er is geen ruimte voor thuis, geschreven door Michael Giacchino, is uitgelekt, en je kunt de thema’s van de trilogie horen Spider Man door Sam Raimi en De geweldige Spider Man.

Het is officieel, het is Spider-Man No Way Home Track 19, Toby en Andrew zijn terug!!! pic.twitter.com/tPMdyZKYXo

5 december 2021

Het was mogelijk om de soundtrack te delen via Google Drive, die Sony snel moest afsluiten. maar, Veel netizens die ernaar luisterden, legden uit dat Track 19 naar hun mening het bewijs is van het bestaan ​​van voormalig Spider-Man. Naast Tom Holland.

READ  "Ik ben zo kokuriko dat ze geen keus hebben."

Hoewel sommigen nog steeds twijfelen aan de motieven van Sony om deze bijeenkomst geheim te houden, terwijl alleen de laatste toeschouwers zou kunnen motiveren om ernaar te gaan kijken, Netizens delen hun gevoelens op sociale netwerken.

Zelfs de soundtrack #NoWayHome We lekten het horen van de thema’s van Andrew en Toby en de wereld vraagt ​​me om kalm te blijven???? pic.twitter.com/wscOYebjoS