Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De situatie keert terug naar normaal

De situatie keert terug naar normaal

Google Agenda werd getroffen door een storing die gevolgen had voor de pc-versie (via browser) en de smartphone-app. Ofwel zijn we een 500-foutmelding tegengekomen, ofwel is de agenda niet gesynchroniseerd. Google doet onderzoek om de oorzaak te achterhalen, maar inmiddels is de situatie over het algemeen weer normaal.

Overzicht van Google Agenda // Bron: Frandroid

Update (17.50 uur).

De situatie keert terug naar normaal. U zou nu naadloos naar Google Agenda moeten kunnen terugkeren.


Het originele artikel verscheen om 16.00 uur.

Is Google Agenda offline? Het ziet er zo uit, of het nu op uw computer is via een webbrowser of via de smartphone-app. Aantal rapporten over NeerDetector Het neemt snel toe en is in slechts een paar minuten vrijwel de grens van 700 overschreden. Naast de gehele redactie Frandroid Problemen onder ogen zien.

Er komen snel berichten binnen die wijzen op een storing in Google Agenda // Bron: DownDetector

Merk op dat op DownDetector steeds meer internetgebruikers klagen over problemen met Google (in het algemeen). Maar dit lijkt een neveneffect te zijn van de storing in Google Agenda.

Google Agenda-storing die de service verstoort

Op een pc wordt in het beste geval niet de hele kalender weergegeven (de interactieknoppen worden niet weergegeven). Meestal komen we na een paar seconden een pagina tegen die fout 500 aangeeft.

We komen fout 500 tegen bij het navigeren naar Google Agenda vanuit een webbrowser op pc // Bron: Frandroid

Op een smartphone lijkt de app normaal te verschijnen, maar je hoeft alleen maar een evenement aan te maken om te beseffen dat deze helemaal niet synchroniseert met andere apparaten en andere accounts. Met andere woorden: als u een afspraak in uw agenda plant en de uitnodiging verstuurt, krijgt de ontvanger geen melding. Het evenement is alleen lokaal beschikbaar op de smartphone.

READ  Google Workspace voor iedereen, Windows 11 ontgrendeld en Android 12 verwijderd

Google bevestigt en verifieert

In het officiële werkruimtedashboardDe technische teams van Google geven aan op de hoogte te zijn van het probleem en zijn een onderzoek gestart om de oorzaak te achterhalen.

We onderzoeken momenteel meldingen van een incident met Google Agenda. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van meer informatie. Getroffen gebruikers hebben toegang tot Google Agenda, maar krijgen foutmeldingen, hoge latentie en/of ander onverwacht gedrag te zien.

Google heeft verschillende categorieën om de ernst van een probleem te bepalen. Hier, in het geval van de agenda, presenteert het bedrijf “ De dienst is gecrasht ” Nee “ Dienst onderbroken “.