Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De regisseur zegt dat de kritiek van Starfield “volledig begrijpelijk” is en hij heeft een reactie

De regisseur zegt dat de kritiek van Starfield “volledig begrijpelijk” is en hij heeft een reactie

Spelnieuws De regisseur zegt dat de kritiek van Starfield “volledig begrijpelijk” is en hij heeft een reactie

delen:


Het is zeven maanden geleden dat Starfield eindelijk werd uitgebracht op pc en Xbox Series. Na een zeer lange ontwikkeling en beloften om de sterren te bereiken, werd het spel uiteindelijk lauw ontvangen door spelers. “Volkomen begrijpelijke” kritiek op de regisseur van het spel, en hij heeft er zelfs een reactie op.

Starfield PC Steam-schakelaar staat op -14% met code JV

Starfield, een spel dat we graag haten?

Als er één game is waar de afgelopen jaren bijzonder naar uitgekeken is, dan is het deze wel Sterrenveld. Ontwikkeld door Betesda (Fallout, The Elder Scrolls) en de nieuwe game uitgegeven door Microsoft Todd Howard Het werd vóór de release verkocht als een echte systeemverkoper voor de Xbox-serie, en vooral als een sterk argument om je te abonneren op Xbox Game Pass. De eerste nieuwe licentie in vele jaren voor Bethesda, De uitdaging was om nieuwe spelers en gewone spelers van Fallout en The Elder Scrolls tevreden te stellen, allemaal dankzij een sci-fi-epos van enorme proporties..

Helaas had Starfield op het moment van de release weinig impact Koude douche Bij sommige spelers. De pers was nog steeds erg toegeeflijk en merkte een aantal onmiskenbare kwaliteiten van de titel op, waardoor deze een saaie kwaliteit kreeg 83/100 op Metacritic. Aan de andere kant wilden de spelers hun teleurstelling liever duidelijker uiten. Het gemiddelde is 6,9/10 op Metacritic 61% op SteamBethesda’s game had op de lange termijn duidelijk niet de gewenste impact, ook al wist het na de release nog steeds zeer goed te verkopen.

READ  IJslandse magmakamer, een potentiële bron van geothermische energie

Haar manager hoort de kritiek… zonder er daadwerkelijk naar te luisteren

Dit was tijdens een interview op het Engelstalige YouTube-kanaal Wel grappige spelletjes Todd Howard (directeur van Starfield) besloot de nieuwe game in zijn studio te evalueren. Volgens hem is de kritiek op Starfield “Volledig begrijpelijkHoewel je misschien denkt dat hij ze echt begreep, vind je de rest van het interview moeilijk te overtuigen. Todd Howard geloofde dat spelers vooral teleurgesteld waren omdat het spel “heel anders was dan wij (Bethesda, Noot van de redactie.) eerder hebben gedaan.” ontwikkelen :

We zien veel spelers zeggen: “Wat ik wil in een Bethesda-game is een wereld op een bepaalde manier verkennen, en Starfield geeft me dat niet. Ik geef de voorkeur aan de manier waarop het wordt gedaan in Fallout of Elder Scrolls.”

Bij het maken van dit argument heeft Todd Howard het punt niet echt gemist. In werkelijkheid, Een overdosis aan laadtijden en een gebrek aan vrijheid om te verkennen waren problemen die door veel spelers naar voren werden gebracht. De rest van het interview lijkt echter duidelijk te maken dat hij de kritiek ziet als het onvermogen van spelers om de verandering te waarderen, in plaats van gerechtvaardigde opmerkingen over kwaliteitsverlies in vergelijking met eerdere titels:

Ik denk dat het spelen van een sciencefictionspel voor ons, en voor mij in het bijzonder, betekent dat we op elke planeet kunnen landen. Ik wil dat de game ‘ja’ tegen mij kan zeggen, wetende dat de inhoud anders zal zijn dan wat we eerder hebben gedaan.

Howard geeft dus toe dat hij er de voorkeur aan gaf ervoor te zorgen dat alle planeten bezocht konden worden, in plaats van ervoor te zorgen dat ze interessant waren om te bezoeken.. Na een tijdje voegde hij er bij zichzelf aan toe:

Het maakt deel uit van de compromissen die we sluiten om te creëren wat een sci-fi-game als deze maakt… om het te maken tot wat het zou moeten zijn.

Een van de belangrijkste kritiekpunten van spelers met betrekking tot verkenning was dat er geen echte stimulans was om dit te doen, aangezien er geen echt nuttige of zelfs maar interessante punten om te ontdekken waren. De planeten leken erg op elkaar en waren meestal uitgestrekte lege ruimtes die we uiteindelijk verkenden door snel te reizen (en dus door de laadtijd) in plaats van te verdwalen en niet te weten waar we heen moesten. Howard ging in het interview ook veel minder in op de kwesties van regisseren en schrijven dan op de rest van Bethesda’s titels. Eindelijk gemerkt Todd Howard merkt nog steeds op dat hij tevreden is met de algehele ontvangst van Starfield, aangezien het een van de betere releases van de studio is, vooral op het gebied van technologie.. Voor degenen die niet helemaal last hebben van de game: weet dat dit het eerste is DLC ‘Verbrijzelde ruimte’. Het begint golven te maken en zou dit najaar moeten arriveren.

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.