Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De prinses neemt de leiding in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom – Nieuws

De prinses neemt de leiding in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom – Nieuws

In navolging van de art direction van de remake van Link’s Awakening begint The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom met een twist: de verdwijning van de traditionele hoofdpersoon, die er nog steeds in slaagt de prinses te bevrijden voordat ze wordt opgeslokt door mysterieuze krachten. Het is dus aan de prinses om de held te gaan redden, maar het concept zou vaag zijn als de spelmechanica identiek zou zijn aan de traditionele Zelda-mechanica. Als ze laat zien dat ze ook in andere omstandigheden voor zichzelf weet op te komen, ken die kleine Zelda dan wel Chibi Hij is niet van plan zijn handen vuil te maken door monsters te snijden, of zelfs de heggen van de Hyrule Plains met zijn delicate handen te snoeien.

Linklegenda

Met behulp van een scepter die is doorgegeven door een fee genaamd Tree, ontdekt Zelda het vermogen om naar believen kopieën van allerlei dingen te maken. Een tafel, een doos, een bed, een steen of zelfs een blok water: Zelda kan de “echo’s” leren van alles wat ze vindt en 3D-printers vanuit haar inventaris bedienen op basis van haar behoeften, zoals het oversteken van een obstakel of het aanvallen van een vijand. vijand. In dit opzicht kan Zelda ook en vooral kopieën van schurken maken en deze tot haar handlangers maken, gewoon om kwaad met kwaad te bestrijden. The Legend of Zelda: Echo’s van wijsheid Hij wordt uitgebracht op 26 september 2024. Nintendo zal deze release begeleiden met een Switch Lite met gouden accenten en versierd met het Triforce-symbool.

READ  Lancering op smartphones