Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De No Man's Sky: Orbital-update is beschikbaar en brengt veel nieuwe functies met zich mee! | X-Box

De No Man's Sky: Orbital-update is beschikbaar en brengt veel nieuwe functies met zich mee! | X-Box

Een maand na Omega is No Man's Sky terug met Orbital, een update die verschillende nieuwe functies met zich meebrengt, waaronder een revisie van ruimtestations, een nieuw gildesysteem en meer!

De gigantische orbitale update van No Man's Sky is live

Vanaf vandaag kunnen ruimteverkenners stations ontdekken met een veel groter interieur en exterieur, een nieuwe functie die mogelijk wordt gemaakt door recente verbeteringen aan de game-engine.

Van buitenaf hebben de ruimtestations een grote verscheidenheid aan visuele elementen, terwijl de interieurs procedureel zijn gegenereerd om voor een grote verscheidenheid te zorgen. De veranderingen gaan veel verder, aangezien Hello Games van deze uitbreidingen heeft geprofiteerd om nieuwe winkels en nieuwe activiteiten te huisvesten.

Er zijn nu veel nieuwe functies te ontdekken op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. No Man's Sky kan ook worden gespeeld via Xbox Game Pass en PC Game Pass. Alle nieuwe features vind je hierboven.

Alles nieuw in de No Man's Sky Orbital-update

 • Reparatie van het ruimtestation : De externe structuur van de ruimtestations is volledig opnieuw ontworpen. De nieuwe ontwerpen bieden verbluffende details en gedurfde silhouetten, evenals een breed scala aan kleurenpaletten voor deze deep space orbitale platforms.
 • Reputatie kortingen : Je reputatie bij buitenaardse rassen heeft nu invloed op de prijzen die worden aangeboden door technologieverkopers aan boord van het ruimtestation. Verkrijg een gevestigde reputatie met buitenaardse levensvormen en profiteer van grote kortingen!
 • Volledige revisie van het ruimtestation : Een compleet nieuw ontwerp van het ruimtestation. Het interieur van het ruimtestation is volledig opnieuw ontworpen en uitgebreid. Verbeteringen aan de motoren hebben een nieuwe, ruime en verbluffende stationservaring gecreëerd. Naast de visuele verbeteringen is de navigatie naar essentiële winkels en technische apparatuur nu eenvoudiger en efficiënter. De stations hebben meer hoekjes en gaatjes die je kunt verkennen, en de esthetiek varieert enorm van systeem tot systeem.
 • Overmatige bedrijfscapaciteit : De economische scanner van het schip kan nu marktpieken in nabijgelegen sterrenstelsels detecteren. Deze evenementen van beperkte duur bieden agressieve handelaren hoge winstmogelijkheden, door te onthullen welke handelsproducten momenteel schaars zijn en waar veel vraag naar is.
 • Maatwerk van schepen : Met de scheepsbouwworkshop kunnen reizigers een volledig op maat gemaakt schip ontwerpen en bouwen uit verzamelde onderdelen. Demonteer ongewenste schepen bij het wapenstation en hergebruik de componenten om het schip van je dromen te creëren.
 • Een verscheidenheid aan satellietstations : De interieurs van ruimtestations worden nu procedureel gegenereerd en variëren sterk van station tot station. Er zijn een groot aantal verschillende ontwerpen te ontdekken, evenals een breed scala aan sferen en verlichting.
 • Verzamel scheepsonderdelen : Demonteer schepen bij het wapenstation van het schip om ze op te splitsen in herbruikbare componenten. Geborgen aanpassingsmodules kunnen worden gebruikt om een ​​nieuw, volledig aangepast schip te maken.
 • Reflecties op de ruimte : Het verlichtingsmodel voor reflecterende oppervlakken is herzien om een ​​realistischer uiterlijk te verkrijgen, ruis rond reflecties te verminderen en hun stabiliteit te verbeteren.
 • Vlootmissies : Vloten fregatten die betrokken zijn bij interstellaire expedities kunnen u vragen om hen op afstand te begeleiden, of zelfs uw aanwezigheid vragen om direct in te grijpen! Adviseer uw commandanten over situaties met betrekking tot bemanningsbeheer, vreemde ruimteverschijnselen, risicovolle verkenningsprojecten en meer – of teleporteer naar hun systeem om de vloot te helpen verdedigen tegen aanvallen! Jouw keuzes zijn belangrijk: de beslissingen die je neemt zullen een directe impact hebben op de uitkomsten en beloningen van de evenementen van de expeditie.
 • Verbeteringen voor gildebeloningen : Lid worden van gilden van huurlingen, ontdekkingsreizigers en kooplieden is meer de moeite waard dan ooit. Gildegezanten in elk zonnestelsel bieden nu een selectie gratis of scherp geprijsde benodigdheden aan, waardoor hun waarde voor leden op hoog niveau toeneemt. Bezoek nieuwe systemen om meer gratis items te verzamelen!
 • Verfrissingen van stationshandelaren : Alle ruimtestationhandelaren hebben een complete make-over van hun winkelpui ondergaan. Nieuwe hightech rekwisieten, kraampjes en decoraties bieden veel visuele details om klanten te verrassen, en elk gilde heeft nu een uniek servicepunt voor zijn gezant.
 • Basisonderdelen van het ruimtestation : Er is een selectie van de meest waardevolle en wenselijke ruimtestationproducten beschikbaar voor het bouwen van planetaire en scheepsbases. Bezoek het Construction Research Station aan boord van Space Anomaly om deze nieuwbouwplannen te ontdekken.
 • Unieke stations : Elk buitenaards ras drukt zijn persoonlijkheid af in het ontwerp van zijn ruimtestations. Korvax staat bekend om het uitrusten van zijn stations met serverblokken en technische apparatuur, Gek-stations bieden comfortabele zitplaatsen te midden van neerklapbare displaypanelen, en Vy'keen-stations dienen vaak als opslagplaatsen voor geheime militaire uitrusting.
 • Verbeteringen in de gebruikersinterface : Het selectiescherm voor de spelmodus is bijgewerkt met een nieuwe, strakke, gepolijste esthetiek, en verschillende in-game UI-elementen zijn gereviseerd voor meer consistentie en visuele aantrekkingskracht.
 • Inzendingen van de Unie : Snel vooruit door de gelederen van kooplieden, ontdekkingsreizigers en huurlingengilden door overtollig materiaal aan de gildekas te doneren. Benader de afgezanten van het ruimtestation om de lijst met items te zien die ze willen bemachtigen.
 • Wisselende schepen aan boord van stations : Terwijl u aangemeerd bent op het landingsplatform van het ruimtestation, gebruikt u het snelmenu om onmiddellijk van basisschip te wisselen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om schepen te dumpen om te herstellen!
 • Unieke scheepskleuren : Op maat gemaakte schepen kunnen worden versierd met een breed scala aan verven, inclusief tinten en tinten die niet beschikbaar zijn op standaard Hongaarse schepen, evenals matte of metallic afwerkingen.
READ  Withings Body Comp Weegschaaltest: verder in de analyse van de lichaamssamenstelling