Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nintendo Switch OLED heeft ook een Joy-Con-drift

Nintendo heeft een nieuw model van zijn Switch-console onthuld. Helaas veranderen Joy-Con-controllers niet en heb je dus last van Joy-Con-skew.

Nintendo Switch Oled wordt geleverd in het wit

Nintendo Switch Oled komt in het wit // Bron: Nintendo

Na maanden van geruchten, Officiële Nintendo Switch OLED. Terwijl we wachten op de release gepland voor het einde van het jaar, leren we meer over de zeer specifieke technische elementen. We weten dat Het scherm zal beter zijn dan dat van andere Switch-modellenOndanks de achtervolging. Dankzij de Nintendo-website weten we ook meer over de consoles die beschikbaar zijn.

Lian YouTubeAbonneer je op Frandroid

gelijk aan Joy-Con

De officiële Nintendo-website spreekt voor zich: “De Joy-Con-controllers die bij de Nintendo Switch (OLED-model) worden geleverd, zijn identiek aan de momenteel beschikbareQ.” Het bedrijf heeft dus geen wijzigingen aangebracht in de Joy-Con-controllers voor dit nieuwe OLED-model.

Het grote voordeel is natuurlijk dat de consoles compatibel zijn met de klassieke Nintendo Switch en vice versa. Het is dus niet nodig om nieuwe accessoires te kopen. De Nintendo Switch OLED is ook ongeveer even groot als zijn neef en zou compatibel moeten zijn met alle producten die voor de Switch zijn gepland. Het enige verschil in ervaring volgens Nintendo wordt verwacht op sommige Nintendo Labo Toy-Con-accessoires vanwege de verandering in schermgrootte.

gelijk aan Joy-Con Drift

Dit betekent dat Nintendo Switch OLED-controllers dezelfde Joy-Con-drift moeten ervaren als alle andere Switch-controllers tot nu toe. Maar Nintendo verontschuldigde zich in 2020 over deze situatie. Ter herinnering: Joy-Con-drift is een fenomeen dat van invloed kan zijn op elke Joy-Con-controller die de analoge stick geleidelijk zal aansturen om beweging te detecteren wanneer deze niet aanwezig is. Het resultaat: je personage beweegt op het scherm zonder enige actie van jouw kant. Dit kan pijnlijk worden bij microgames, zoals bijvoorbeeld een platformgame.

READ  Xiaomi Mi draagbare fotoprinter Aangesloten printertest: compactheid en efficiëntie in een zak

Er moet ook aan worden herinnerd dat dit een industrieel probleem is dat andere fabrikanten kan treffen. De DualSense voor PS5 kan ook last hebben van drift. Het is echter moeilijk in te schatten of sommige fabrikanten meer problemen hebben met drift dan andere. Nintendo heeft vaak in het middelpunt van deze zorg gestaan ​​en het is jammer dat het bedrijf niet proactiever lijkt te zijn in het oplossen ervan.

Je bent het zat om je personage in cirkels te zien draaien of het alleen te zien. Waarom repareert u uw Nintendo Switch Joy-Con niet zelf? Volg hiervoor de iFixit-gids!
Lees verder