Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De nieuwe controverse die Didier Raoult en de IHU in Marseille verdreef

Volgens informatie van Express had zich tussen half maart en begin april een Covid-19-cluster ontwikkeld binnen het instituut onder leiding van de beroemde professor.

Didier Raoult, een controversieel figuur sinds het begin van de gezondheidscrisis, heeft het weer over hem. Binnen de IHU Méditerranée Infection Marseille had zich een cluster kunnen ontwikkelen toen bijna een dozijn mensen het coronavirus opliepen. Volgens de informatie ontvangen van uitdrukken, gepubliceerd op 7 juni, zouden deze besmettingen tussen half maart en begin april 2021 hebben plaatsgevonden. Als er bij de besmette personen in de meeste gevallen geen ernstige symptomen waren waargenomen, zou de technicus op een intensive care-centrum zijn geplaatst, terwijl de ziekenhuisarts is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het weekblad stelt dat de opkomst van dit blok intern onderdrukt had kunnen worden. Er werd gezegd dat er nog steeds symposia of andere bijeenkomsten werden georganiseerd, waarbij de naleving van bepaalde tekens van de barrière niet optimaal was. Volgens een IHU-medewerker professor Raoult, die anoniem met The Express sprak maar wiens identiteit is bevestigd, zouden er “minstens zes besmettingen binnen [l’établissement]”.

>> Om ook te lezen – Philippe de Villiers hersteld van de ziekte van Covid dankzij professor Raoult en … aan Bastis

Twee medewerkers van het Marseille-ziekenhuis in Timoni bevestigden aan het tijdschrift dat “de technicus, die in een ernstige toestand verkeerde, eind maart op de intensive care werd opgenomen, wat aangeeft dat de besmettingsdatum rond de 20 ligt.”

Spanningen binnen de IHU

Volgens de gegevens van een van deze twee (…)

Klik hier om meer te zien

READ  Koude winterzon en strenge vorst

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud:

Marokko bereidt zich voor om geleidelijk zijn luchtgrenzen te heropenen
Kovacs: Het internationale solidariteitsmechanisme voor immunisatie wordt belemmerd door een tekort
Economische aantrekkelijkheid: de goedkeuring van Frankrijk door investeerders … ondanks de crisis
Om de economie nieuw leven in te blazen, zijn de Fransen bereid meer uit te geven aan lokale producten
Internationale belastingen: Bruno Le Maire voorspelt een ‘harde strijd’ om China te overtuigen