Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Moment 4-update voor Windows 11 arriveert op 26 september 2023

De Moment 4-update voor Windows 11 arriveert op 26 september 2023

Microsoft is van plan de komende dagen een nieuwe Windows 11 “Moment”-update uit te brengen, die zal worden aangeboden als onderdeel van de optionele updates van september 2023.

Er wordt verwacht dat de softwaregigant verschillende dingen zal uitrollen, waaronder een preview-versie van Copilot, een AI-aangedreven assistent en wijzigingen in File Explorer. Copilot zal het “grote” nieuwe ding zijn omdat het belooft het besturingssysteem slimmer te maken door Bing Chat te combineren met besturingssysteemspecifieke opdrachten. Aan de andere kant moet u zich in eerste instantie voorbereiden op eenvoudige procedures. Redmond geeft aan dat Copilot zal worden opgenomen in de volgende versie van Windows 11, 23H2, verwacht in het vierde kwartaal van dit jaar.

Over hem: Vice-president van het bedrijf en Chief Marketing Officer, Youssef MahdiHij legde uit dat het doel is om de verschillende versies van de assistent die het afgelopen jaar zijn getest, te verenigen. Hij belooft

Copilot integreert op unieke wijze webcontext en intelligentie, uw bedrijfsgegevens en wat u momenteel op uw computer doet, om betere ondersteuning te bieden, waarbij uw privacy en veiligheid voorop blijven staan.

Assistant zal beschikbaar zijn in Windows 11, Edge, Bing en Microsoft 365. Het zal later worden uitgebreid naar andere producten en diensten.

Merk op dat Mahdi met betrekking tot Windows 23H2 benadrukte dat de functie-update belangrijk is “ Meer dan 150 nieuwe functies “, waardoor het een van de updates is” De meest ambitieuze » Van Microsoft.

Moment 4 voor Windows 11, wat is er nieuw?

Onder de lange lijst met nieuwe functies kunnen we de volgende ontwikkelingen noemen

  • Plaats de co-piloot,
  • Paint is bijgewerkt met AI, achtergrondverwijdering en Cocreator Preview, dat generatieve AI naar de app brengt.
  • Foto’s bijwerken met nieuwe AI-functies, zoals achtergrondvervaging en verbeterde zoekfunctie,
  • Verbeterde screenshot-tool met ondersteuning voor het extraheren van tekst uit afbeeldingen,
  • Clipchamp-video-editor met automatische compositie die “u helpt met scènesuggesties, aanpassingen en gesproken tekst.”
  • Kladblok met automatische sessie-opname,
  • De nieuwe Outlook voor Windows, die Agenda en Mail vervangt.
  • Veel wijzigingen en verbeteringen aan Bestandsverkenner,
  • De nieuwe Windows-back-uptool die voornamelijk is gekoppeld aan de Onedrive-service,
  • Nieuwe ervaringen voor het maken van tekst voor stemtoegang en nieuwe natuurlijke stemmen in Verteller.
READ  Gemodificeerde RTX 3070 met 16 GB VRAM, dag en nacht!

Dit alles geeft richting aan de toekomst van Windows 11 en in het algemeen voor Windows. Het besturingssysteem zal evolueren door steeds meer door AI aangedreven tools en diensten te adopteren.

De volgende Moments-update (althans de inhoud ervan) zal volgende week (26 september) beschikbaar zijn als optionele update. Als alles volgens plan verloopt, wordt deze content breed uitgerold tijdens Patch Tuesday in oktober 2023. We weten niet of Microsoft ook van plan is Windows 11 23H2 parallel te lanceren.