Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De kleuren van de brigadehouder lekken uit

De Galaxy S22 blijft de krantenkoppen halen, zelfs vóór de officiële aankondiging. Een nieuw lek onthult meer over de kleuren waarin de smartphone zal worden aangeboden en onthult dat deze kleuren kunnen verschillen tussen de Standard- en Ultra-versies.

Gelekte afbeeldingen van S22 en S22 Ultra // Bron: 91 telefoons

Geruchten over de volgende lijn Samsung-smartphones blijven twijfelachtig. Het laatste in het bijzonder met betrekking tot de Galaxy S22 Ultra-release, die zou kunnen zijn Voorzien van een opslagcapaciteit van 1 TB, Terwijl Poster Openbaring en toen prestaties van hoge kwaliteit Ze onthullen bijna volledig het design van de best-in-the-range variant.

Beelden gelekt op S22 en S22 Ultra

Een paar weken voor hun officiële aankondiging, Mijn Galaxy S22 en S22 Ultra Er komen er meer in een nieuw lek, met weergaven van de twee apparaten in verschillende kleuren. Deze informatie bevestigt ook dat de Ultra-versie in andere kleuren zal worden gepresenteerd dan de Classic-versie.

EXCLUSIEVE KLEUREN

De Galaxy S22 zal verkrijgbaar zijn in roze, groen, zwart en wit, terwijl de Ultra-modellen zullen worden aangeboden in groen, zwart en wit, evenals bordeaux, zoals waarschuwingsposter. Er is dus geen roze versie van het meer verfijnde model gepland, maar een meer “sobere” kleur. “

De lay-out van de fotomodules is ook anders, met de S22 met vijf sensoren in een P zonder behuizing, terwijl die van de standaard S22 allemaal verticaal zijn uitgelijnd in een gemeenschappelijk blok.

De officiële aankondiging van de Galaxy S22 binnen een maand

Het zal doorgaan Wacht tot februari Voordat het nieuwe assortiment van het merk officieel werd ontdekt, lijkt het erop dat er tegen die tijd niet veel te onthullen valt.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.