Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De harde reactie van Angel Di Maria en Leandro Paredes op Adil Rami

De harde reactie van Angel Di Maria en Leandro Paredes op Adil Rami

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Sinds het verlies in de WK-finale van Frankrijk tegen Argentinië (3-3, 4 HP 2), ligt Emiliano Martinez in Frankrijk onder vuur vanwege zijn vieringen die iets te breed waren. Maar bepaalde Franse reacties veroorzaakten een reactie, Zoals Adel Ramy. Op zijn sociale netwerken snauwde de wereldkampioen van 2018 de Argentijnse portier. “Grotere Fd. uit de voetbalwereld. Meest gehate man. (…) Kylian Mbappé schokt hen zo dat ze de overwinning tegen onze wonderen meer vieren dan het WK.”.

verklaring dat Dagboek Ole Geplaatst op zijn Instagram-account met het onderschrift: ‘Het doet nog steeds pijn in Frankrijk’. Post had een functie die antwoordde op Angel Di Maria. “El Dibu (bijnaam van Martinez, noot van de redactie) is de beste keeper ter wereld. Ga ergens anders huilen.” Fideo-partner bij Juventus, Leandro Paredes ook Rami Room: stop met huilen Ramy. Tot slot viel de Duitser Pezzella, die ook tot wereldkampioen werd gekroond, met: “mdr, ga breken Ramy”. Atmosfeer.


lezen
Argentinië, Aston Villa: Unai Emery wil van Dipo Martinez af!

kroeg. de
Bijwerken

READ  Raphal Varane keert terug naar de controverse over de knie