Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De geweldige (en uitstekende) inkomstenbron van Twente.

De geweldige (en uitstekende) inkomstenbron van Twente.

Emmanuel Langelier, Media365: Gepubliceerd op dinsdag 28 november 2023 om 23:13 uur.

De Nederlandse club Twente ontstond vorig seizoen met een geweldige en zeer lucratieve inkomstenbron.

Na 13 dagen toernooi leidt PSV Eindhoven, dat deel uitmaakt van de Lens-groep in de Champions League, het klassement in Nederland met een onberispelijk record van 13 overwinningen (48 doelpunten en 5 tegendoelpunten). Op zijn beurt zijn de zaken voor grote rivaal Ajax Amsterdam na een rampzalige start verbeterd. De legendarische Bataafse club, die donderdagavond in de Europa League afreist naar Marseille op de Oranje Vélodrome, staat na drie overwinningen en een gelijkspel van de afgelopen vier dagen nu op de achtste plaats. Twente, dat zaterdag op eigen veld tegen PSV Eindhoven een zware nederlaag leed (0-3), staat op zijn beurt op de vierde plaats met 8 overwinningen, 3 gelijke spelen en 2 verliespartijen.

De vierde plaats is één plaats beter dan vorig seizoen. Terwijl ze wachtten om het beter te doen, kwam de Nederlandse club de afgelopen uren om een ​​enigszins verrassende reden in het voetbal van vandaag in het nieuws. Volgens informatie van het Nederlandse dagblad Voetbal International behaalde FC Twente meer winst dankzij de verfrissingsbar in het stadion dan de winst uit de verkoop van zijn spelers tijdens de Mercato, tijdens het seizoen 2022-2023.

De restaurantomzet bedraagt ​​ruim 10 miljoen euro

FC Twente, gevestigd in Enchende, verdiende €6 miljoen aan de verkoop van bier en eten. Dit is een cijfer dat veel hoger is dan de 3,75 miljoen euro die wordt gegenereerd uit de verkoop van zijn spelers. Let op: het verkoopvolume aan foodservices van de Nederlandse club, die zich in 2010 voor het eerst in haar geschiedenis tot kampioen van Nederland kroonde, overschrijdt de 10 miljoen euro! Twente heeft in zijn gelederen vooral voormalig speler van Saint-Etienne (in 2014-2015) Ralf van Wolfswinkel, de 34-jarige Nederlandse spits die in 2021 arriveerde.

READ  De door demonen begeerde agent van Struijk stelt uit: 'Pascal zou willen dat hij meer tijd had om zijn beslissing te nemen.'