Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De familie Rouen Husky begint met ambities aan de grote Europa Cup

De familie Rouen Husky begint met ambities aan de grote Europa Cup

Het is het equivalent van de Champions League in voetbal, maar dan in honkbal. De Champions Cup, die de beste Europese teams samenbrengt, begint vandaag, dinsdag 6 juni, in Nederland. Husky Rouen, 17-voudig Frans kampioen, staat dinsdag in eerste instantie tegenover de Nederlander Bossum. Woensdag volgen de Duitsers uit Bonn en donderdag de Tsjechen uit Ostrava.

De eerste fase bestaat uit 2 groepen van 4 teams. Elk team doet mee Drie wedstrijden in drie dagen. De beste twee gaan door naar de halve finales.

Voor de Huskies is het de volgende keer een terugkeer naar deze competitie na een jaar. Hun laatste deelname eindigde in 2021: 5 wedstrijden en 5 nederlagen. Geen zorgen over Pierre-Yves Rolland, voorzitter van de club: “We kwamen uit covid, het lukte ons niet om onze internationals terug te krijgen. Een van onze beste spelers ging destijds trouwen. Het is een versie om te vergeten, het maakt niet echt uit.”

Voor deze editie van 2023 heeft de club er een paar Meer ambitie : “Als we de halve finale halen, of zelfs het podium, dan is dat een heel goede prestatie.”De chef legt uit. De Huskies hebben, ondanks hun succes op het nationale toneel, deze Champions Trophy nog nooit gewonnen. zij ontbreekt in de hitlijsten Van de club uit Rouen, die al won in Europa, maar dan in de “kleine” beker.

Huskies doen mee aan deze wedstrijd zoals ze zijn Tweede plaats in hun groep van het Franse kampioenschapachter Toulouse. Een record van negen overwinningen en vijf nederlagen is niet slecht, maar het is gemengd. De fout heeft volgens Pierre-Yves Rolland “A Werkgelegenheidsfout tussen onze werelden en in *” Blessure aan Esteban Priol, hij zal deze wedstrijd missen.***. **Met hem zullen we meer overwinningen behalen, precies daar Niets om je druk over te makenZo verscheen er rust ten tijde van de naderende Europese wedstrijden.

READ  Senegal komt op wonderbaarlijke wijze uit tegen Zimbabwe

De eerste etappe van de Champions Cup: Bussum – Rouen, dinsdag 6 juni om 19.00 uur / Bonn – Rouen, woensdag 7 juni om 15.00 uur / Rouen – Ostrava op donderdag 8 juni om 15.00 uur.