Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Engie Group betaalt een extra korting, “gemiddeld 100 euro”, aan haar klanten die gebruik maken van de energiescreening

In een interview met Le Parisien kondigde de algemeen directeur van de groep, Catherine MacGregor, een “steunfonds van € 60 miljoen voor kleine en middelgrote ondernemingen” aan.

Artikel door

gepubliceerd

Modernisering

leestijd : 1 minuut.

Engy’s groep zal betalen “Bijlage” naar mij “Allemaal [ses] klanten” Houders van energievouchers van de overheid, Dat zijn 880.000 mensen.. “Het zal de vorm aannemen van een gemiddelde korting van € 100 per klant in november”kondigt de algemeen directeur van het bedrijf, Catherine MacGregor, aan in kolommen d Parijse (betaald artikel)Donderdag 28 juli.

“We zijn ons bewust van de inflatoire realiteit en we geven om de problemen waarmee onze klanten worden geconfronteerd, of ze nu huizen of fabrikanten zijn”bevestigt Catherine McGregor, die aangeeft dat de procedure zal kosten 90 miljoen euro in Engy.

Er is geen verband met het debat over de winsten van grote groepen

In dit interview kondigde de algemeen directeur van de Franse groep ook de publicatie aan van een “60 miljoen euro steunfonds voor het midden- en kleinbedrijf”. Ze moeten worden toegestaan “Om de garanties te krijgen die ze nodig hebben om energie in te kopen”Trots op de leider.

Het gebaar beantwoordt niet aan het debat dat in juli in het parlement begon over een belasting op overtollige winsten van grote groepen, zegt de leider.

Zo kondigde TotalEnergies een korting van 20 eurocent per liter brandstof aan de pomp aan tussen september en november op al zijn tankstations, en vervolgens 10 cent per liter voor de rest van het jaar.

READ  LVMH stopt leveringen aan Rusland