Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste officiële beelden van de nieuwe elektrische compacte Mulan!

Het nieuwe Electric Charter is officieel aangekondigd in foto’s en heeft nu een naam, een echte jongensnaam… ah, meisjesnaam… Mulan. Ja, als een Disney-heldin!

MG heeft officieel het doek geheven over het verbazingwekkende plastic (we komen hier op terug) voor zijn nieuwe volledig emissievrije handvest, althans voor China. Deze toekomstige concurrent van de Renault Megane E-Tech 100% Electric en Volkswagen ID.3 zou naar verwachting de MG 4 gaan heten en zou uiteindelijk de Mulan gaan heten.

Geweldige naamgevingsstrategie

Eerste reeks letters (ZS, EHS), dan een woord gevolgd door een letter (Marvel R) of zelfs een eenvoudig cijfer (MG 5), de namen volgen elkaar op maar lijken niet minder op elkaar in MG. Niets zegt dat we de naamsticker van de beroemde Disney-heldin op de achterdeur van een auto zullen zien die waar verwacht zal worden hergebruikt op het oude continent, maar we zien niet in waarom dat niet zou gebeuren. Een naam die de Chinees-Britse fabrikant zou hebben gekozen omdat het kracht en macht symboliseert. En persoonlijkheid, het ontwerp van Mulan ontbreekt niet.

Geweldig terug

opmerkelijk Het achterste deel met een brede lichtstrip die zich aan beide zijden uitstrekt en ter hoogte van de achterspatborden in twee delen is gevormd en verdeeld, waardoor het lijkt op een pijl. Een ander krachtig element, de achterspoiler in twee delen, is in het midden gesneden. Er is ook een groot glazen dak. De voorkant is traditioneler, maar niet minder agressief, met een ‘V’-vormige motorkap en die over niet minder agressieve motorkappen uitsteekt.

Voor de rest zegt MG niet veel over zijn nieuwigheid. Gecombineerde gegevens: 0 tot 100 km/u kan in minder dan 4 seconden worden bereikt. Niet alleen uiterlijk! Het zal ook gebaseerd zijn op een nieuw platform genaamd Nebula, gewijd aan emissievrije modellen. Ten slotte kennen we zijn omvang al lang: 4,30 meter is iets meer dan de hierboven genoemde belangrijkste concurrenten. Het blijft om het interieur te ontdekken, het zal snel zijn, blijkbaar.

READ  Instagram kan negatieve effecten hebben op tieners, zegt Facebook-onderzoek
Geplaatst in 07/06/2022 bijgewerkt 07/06/2022