Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste “beste draadloze gamingheadset” in onze ranglijst, kreeg een beoordeling van 5/5 en is te koop voor -26%!

De eerste “beste draadloze gamingheadset” in onze ranglijst, kreeg een beoordeling van 5/5 en is te koop voor -26%!

goed nieuws De eerste “beste draadloze gamingheadset” in onze ranglijst, kreeg een beoordeling van 5/5 en is te koop voor -26%!

delen:


-26% nu op de beste draadloze gamingheadsets! Als je jezelf wilt uitrusten met het beste, is dit het perfecte moment.

De Steelseries Arctis Nova Pro Wireless-hoofdtelefoon is de beste in onze ranglijst van draadloze gaming-headsets en kreeg een score van 5/5 in onze tests. Hij is momenteel in de uitverkoop bij Boulanger, dus het perfecte moment om jezelf ermee uit te rusten!

Bekijk de Arctis Nova Pro Wireless voor -26% bij Boulanger

In plaats van € 379,99 kost deze high-end draadloze hoofdtelefoon € 279,99, een besparing van € 100 en een korting van -26%

Arctis Nova Pro: de beste draadloze gamingheadset van Steelseries

Uitstekende geluidskwaliteit

Een goede gamingheadset zou niets zijn zonder een goede geluidskwaliteit. Dankzij het audiosysteem is de Arctis Nova Pro Wireless precies in staat om op dit punt de lat zeer hoog te leggen en tegelijkertijd een ononderbroken helderheid te bieden. Je hebt recht op kristalheldere audio met hoge resolutie, maar ook op ruimtelijke audio van 360 graden voor maximale immersie en nauwkeurigheid in de game.

Actieve ruisonderdrukking voor gamen

Als je niet het geluk hebt om een ​​stille en stille speelruimte te hebben, zul je onder de indruk zijn van de actieve ruisonderdrukking van de Steelseries Arctis Nova Pro, die 4 microfoons gebruikt om externe ruis te onderdrukken dankzij het hybride systeem. De transparantiemodus is ook beschikbaar en kan eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften.

READ  Beter dock, groter scherm, Ethernet-poort

Actieve microfoon met ruisonderdrukking

Voor effectieve communicatie is niets beter dan een goede microfoon, en Steelseries heeft gekozen voor een krachtige tweewegmicrofoon die dankzij AI ruis op elk platform met 25 dB kan verminderen. Houd er rekening mee dat het in het oorstuk kan worden teruggetrokken als u het niet nodig hebt.

Multi-platform hoofdtelefoon

Arctis Nova Pro wordt geleverd in twee versies en is compatibel met meerdere platforms. Het apparaat dat vandaag te koop is, is compatibel met pc, PS5, PS4, Nintendo Switch en Mac, maar is ook compatibel met mobiele telefoons via Bluetooth! Het kan ook met twee apparaten tegelijk worden verbonden via Bluetooth en een 2,4GHz gaming-verbinding met lage latentie.

Eén helm om ze allemaal te regeren.

Onbeperkte onafhankelijkheid

Over het algemeen komt het nadeel van draadloze communicatie voort uit het autonomieprobleem. Om deze vraag te beantwoorden en een grenzeloze game-ervaring te bieden, heeft Steelseries ervoor gekozen om uw headset uit te rusten met twee batterijen, zodat u deze warm kunt vervangen. Je hoeft dus maar elke 40 uur de speaker in de headset te wisselen om te kunnen spelen zonder te hoeven stoppen.

Gewoon de beste draadloze gamingheadset? Hoe dan ook, dit is het resultaat van onze tests en de Steelseries Arctis Nova Pro Wireless verdient zijn titel vanwege zijn uitstekende kwaliteit over de hele linie!

Bekijk de Arctis Nova Pro Wireless voor -26% bij Boulanger

Koopgids

De beste draadloze hoofdtelefoons: onze topkeuze voor de winter van 2024

Koopgids

Vergelijking van de beste gamingheadsets

Koopgids

Wat zijn de beste gamingheadsets voor pc?

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.