Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Cac 40 slaagde er uiteindelijk in om zijn rally te beëindigen en Kering verminderde zijn verliezen aan het einde van de sessie, volgens marktnieuws.

gezichtstransformatie droog, die ’s middags tussenbeide kwam, gaf een impuls aan andere waarden van welzijn, waardoor 40 Om de woensdagsessie af te sluiten met een winst (+0,54% tot 6705,61 punten).

droog Het slaagde erin de meeste verliezen te elimineren (-0,58%) na het verliezen van bijna 6%. Het luxeconglomeraat, dat zijn omzet eind september gisteravond boekte, zag zijn groei langzamer meer dan verwacht door analisten in het derde kwartaal, waardoor zijn vlaggenschipmerk Gucci werd bestraft, waarvan de omzet te lijden had onder een heropleving van Covid-19-gevallen in Azië. , legde het management uit (terwijl LVMH Het is niet vertraagd ondanks China’s binnenlandse herconfiguraties en bewegingsbeperkingen).

Het was zeker de overgang van het merk Gucci die de dynamiek van het bedrijf vertraagde. “Natuurlijk hebben we de impact die een kwart van de overgangsperiode had op Gucci onderschat, voorafgaand aan de komst van de langverwachte Aria-collectie.”Dat legt analist Rogerio Fujimori van investeringsbank Stifel uit. Deze collectie werd aan het einde van het kwartaal uitgebracht, ‘Het is te laat voor’ [le] opslaan. […] Het management sprak zijn vertrouwen uit dat de groei van Gucci in het vierde kwartaal opnieuw zal versnellen, dankzij een sterker en completer productaanbod met Aria, hogere gemiddelde verkoopprijzen en intensieve marketing, dankzij meer reguliere activiteiten in Azië. ” droog Tevreden met de verkooptrend van de groep, meldt Luca Solca van Berenberg.

Renault, productieverlies is ernstiger dan verwacht

In het luxesegment, dat goed is voor bijna een kwart van Cac 40, Hermes Het won meer dan 2% en boekte de grootste stijging van Cac 40. Morgen zal Al-Sarraj op zijn beurt zijn verkoopvolume voor het derde kwartaal publiceren. LVMHDie vorige week de publicatiebal opende, eindigde op 1,56%.

READ  Covid: EMA is van plan om een ​​derde dosis van het vaccin te laten verschillen van de eerste twee

Vinci (+0,86%) Het eindigde ook in Cac 40. De Groep Bouw & Franchise bevestigde dat haar resultaten voor 2021 in ‘duidelijke verbetering’ vergeleken met 2020, “Terwijl het onder het niveau van 2019 blijft”.

tegenover Renault Het daalde bijna 3%, de grootste daling in Cac 40. De fabrikant verloor woensdag tot 7% ​​op de beurs van Parijs, terwijl de fabrikant, volgens Reuters, Scherpe herziening productieverliezen voor dit jaarVan 100.000 deze winter naar 200.000 deze zomer, om nu te bereiken Minimaal 300.000.