Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De belangrijkste voorspelling van Edwin van der Sar is niet meer zeker

De belangrijkste voorspelling van Edwin van der Sar is niet meer zeker

Ex-bewaarderAjaxAmsterdam Edwin van der Sar, Vrijdag kreeg hij een hersenbloeding, verkeert niet meer in kritieke toestand en de Nederlandse club maakte dinsdag bekend dat zijn belangrijkste prognose er niet meer bij betrokken zal zijn, ook al lag hij in het ziekenhuis. “Edwin ligt nog steeds op de intensive care, maar zijn toestand is stabiel. Zijn leven is niet langer in levensgevaar”, laat Ajax in een verklaring weten op verzoek van de vrouw van de oud-speler.

“Hij communiceert elke keer dat we hem ontmoeten. Je moet geduld hebben en kijken hoe zijn situatie zich ontwikkelt”, aldus Annemarie van der Sar.De 52-jarige oud-portier, die de kleuren droeg Manchester United, Hij was op vakantie op het Kroatische eiland toen het incident gebeurde.

Van der Sar trad in 2016 terug als algemeen directeur van Ajax Amsterdam na het slechtste seizoen van de club in veertien jaar en eindigde als derde in de Nederlandse competitie achter Feyenoord Rotterdam en PSV Eindhoven.

Beschouwd als een van de grootste keepers aller tijden, speelde Van der Sar tussen 1990 en 1999 voor Ajax en boekte succes. Champions League 1995. Vervolgens won hij in 2008 opnieuw de C1 met Manchester United. Hij speelde 130 wedstrijden voor Nederland.

READ  In Nederland blokkeren beschermde dassen het treinverkeer