Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Daarom is het beter om de 4G-versie van Apple Watch te gebruiken

Sinds een aantal jaren,Apple Watch Hiermee kunt u bellen via de optionele 4G-verbinding.

In deze nieuwe aankondiging zendt Apple (echte) opnames uit van alle soorten ongevallenslachtoffers (een doorweekte auto, een persoon die verdwaald is in de oceaan…) Dankzij het horloge om hulp kunnen roepen, wat het voordeel heeft dat het in elke situatie verbonden blijft met de pols.

Uiteraard heb je een abonnement nodig om het te gebruiken (at sush bijvoorbeeld), maar niet noodzakelijk. Eigenlijk, Noodoproepen werken nog steeds, zelfs zonder telefoniste. Daarom kan de keuze voor een 4G-model bij een ongeval echt uw leven redden. Noodoproepen kunnen echter alleen werken met WiFi-versies, Mits je een iPhone in de buurt hebt, wat niet altijd het geval is bij een val of in het water.

Illustratie: Voil & agrave;  Waarom is het beter om de 4G-versie van de Apple Watch te gebruiken?

Degenen die wildwaterzwemmen, rotsklimmen, bergwandelen of welke watersport dan ook doen, hebben er echt belang bij om een ​​Apple-tocante mee te nemen tijdens hun uitstapjes, maar zoals blijkt uit de Apple-video, Dit soort ongevallen kan ook in het dagelijks leven gebeuren.

aandacht, Alle momenteel verkochte modellen bieden geen mobiele connectiviteit. Er is bijvoorbeeld Apple Watch-serie 7 En Apple Watch-serie 6 maar niet in Apple Watch-serie 3.

Onze test van de Apple Watch Series 7:

READ  Verrassing, Shin Chan komt zomervakantie bij ons doorbrengen op PS4 en Switch - Nieuws