Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Hanoun: ‘Sebastian Thwain en Stefan Guy hadden het mis, loyaliteit is belangrijk op de set’

Cyril Hanouna ondersteunt zijn regering. Tijdens een interview metParijse‘, werd de C8-hooligan met name ondervraagd over de brute verdrijving van Sebastian Thwain en Stefan Gay, twee historische figuren op Channel+, de eerste voor een satirische schets getiteld ‘The Hour of the Pros’ van Pascal Proud op CNews, en de tweede voor het lenen zijn steun aan de voormalige op Channel + Antenna. .

Lees ook

TV

LCI: Darius Roshipin organiseert een ‘grote presidentiële bijeenkomst’ in …

Europese omroep: uitzendschema per kanaal

TV

Europese omroep: uitzendschema per kanaal

We zullen je nooit vergeten: Isabel Ithurborough's eerbetoon aan Philosports op & # 039;  Kanaal Rugby Club & # 039;

TV

‘We zullen je nooit vergeten’: Isabel Ithurborough Eerbetoon aan Philosports op…

Ik heb de zaak helemaal niet gevolgd. Ik heb de parodieën niet eens gezienCyril Hanouna zei aanvankelijk over de twee mannen. alvorens toe te voegen:Met beide kon ik goed omgaan. Sébastien Thoen, ik heb het zelfs op CStar geproduceerd. En Stéphane Guy deed zijn werk heel goed. Daarna maakten ze fouten en loyaliteit is belangrijk in de groep“.

Terwijl Cyril Hanoun regelmatig kritiek uitte op de programma’s en teams van de Canal+-groep in “Touche pas à mon poste”, meende hij dat dit geen gebrek aan loyaliteit jegens zijn werkgever was. “Ik, ik tast in het duister, mensen kijken ernaar. Dit is de redactionele lijn van mijn show, TV Kritiek… Integendeel, ontrouw deed het niet. Ik heb het recht op volledige vrijheid van meningsuiting in de competitie maar ook op ons kanaal‘ schatte de gastheer.

Live politieke show bevestigd op C8

Op het programmafront beloofde Cyril Hanouneh de “Weight Your Post!” terug te brengen. Volgend seizoen elke week op prime time. “Er zullen twee exemplaren zijn. Ik zal enkele specials presenteren over de grote gasten. En Eric Nolio zal alle anderen doen. Hij wilde dat zijn show in het begin van de avond zou zijn en niet midden in de nachtHij legde uit.

READ  Raymond Dominique verlaat de beroemde animator en stelt eindelijk haar nieuwe geliefde voor... en hij is CA-NON!

De presentator bevestigde ook dat hij werkt aan een politiek programma dat hij live op C8 zal presenteren.”voor november“.”Er zullen acht of tien priemgetallen zijn, met één presidentskandidaat tegelijk. En misschien vooral met iedereen (…) om mij heen zullen er redactionele schrijvers zijn van alle kanalen van de zendergroep.“, Recept.