Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cristiano Ronaldo wint de hoofdprijs voordat hij zijn vertrek eist!

De elfde wereld is begonnen Exclusief: “Little Sister” interview met Giroux, Karachaoui en Brest!

afwezig in groep Manchester United Voor de pre-season tour door Australië en Thailand heeft Cristiano Ronaldo zijn cv opgedroogd rode Duivels ‘Om persoonlijke redenen’, ook al leek het verband te houden met zijn verlangens om te vertrekken.

Ongelukkig met het niet kwalificeren voor de Champions League en de transferperiode van Manchester United, eiste de Portugese spits een exit-voucher van zijn twee leiders, in timing Wie vraagt ​​het in de Manconian Club.

CR7 ontving een bonus voordat hij zijn vertrek aankondigde

volgens de zonZo kreeg de vijfvoudige Ballon d’Or de bonus van “zes cijfers” zodra het tweede jaar van zijn contract inging, begin juli, voordat zijn intenties met betrekking tot zijn toekomst werden aangekondigd.

“Begin juli werden alle contracten verlengd, toen werd gemeld dat Cristiano wilde vertrekken. (…) Hij deed niets verkeerd, maar weinig mensen suggereerden dat de timing van dit alles geen toeval kon zijn en dat Rooney had dat kunnen doen. Hij onthult zijn wens om wekenlang te vertrekken”, legt een bron uit in het Britse dagblad.

Na het uitbetalen van deze indrukwekkende bonus aan Cristiano Ronaldo, moeten de koplopers van Manchester United nu een uitweg zien te vinden, wat op dit moment niet duidelijk is.

samenvatten

Cristiano Ronaldo (37) ontving een enorme bonus voordat hij de wens uitsprak om de aanvoerders van Manchester United te verlaten. Een bron vertelde aan The Sun: “Alle contracten werden begin juli verlengd, toen het nieuws naar buiten kwam dat Cristiano wilde vertrekken.”